סקווש ספגטי מרענן וסלט מלפפון הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 153 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לך בצל, מלח שום, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו מרענן סלט מלפפון, סלט מלפפון מרענן מאוד, ו מהיר, מרענן אבטיח סלט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את חצאי הסקווש לתוך צלחת אפייה גדולה עם הצדדים לחתוך כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שאתה יכול בקלות לחתוך את צד העור עם סכין, על 30 דקות; להסיר מהתנור ולהניח בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
4
לזרוק את סקווש ספגטי מקורר, עגבניות, זיתים, מלפפונים, בצל אדום, ושום יחד בקערה גדולה עד מעורב באופן שווה.
מערבבים את מיץ לימון וגרידת לימון יחד בקערה קטנה; לאט לשפוך את שמן הזית לתוך תערובת מיץ לימון תוך לטאטא במרץ. מתבלים במלח שום ופלפל; טפטוף על תערובת סקווש הספגטי וזורקים למעיל. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.