סקווש פריחת פיצה במחבת
סקווש Blossom Pizzan במחבת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 544 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 73 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי בזיליקום כקישוט, בצק פיצה, קרם פרש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. נסו סקווש פריחת פיצה, סרנדה פריחת סקווש, ו סקווש פריחת Quesadillas (מתכונים דומים).
הוראות
תן את הבצק לבוא לטמפרטורת החדר מכוסה על הדלפק כשעה או יותר מראש. תוספת הזמן שתשב בטמפרטורת החדר תגדיל את התסיסה ותיתן לבצק שטאנג פיצריה.
מניחים מדף תנור בעמדה העליונה.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (או גבוה ככל שהוא הולך).כאשר מוכן לעשות את הפיצה, מברשת התחתונה ואת הצדדים של מחבת ברזל יצוק 10 עד 12 אינץ קר עם קצת שמן זית. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ על הבצק על החלק התחתון של המחבת כולה. להפריש לנוח על 5 דקות. אם הבצק נסוג לחץ אותו שוב ולתת לו לנוח שוב. חזור עד שהוא כבר לא חוזר בו בזמן מנוחה.
מברשת יותר שמן זית בגבול ½ אינץ ' בכל רחבי הקצוות של הבצק. בצק מלח קל בכל רחבי. Dollop crème fraîche לתוך המרכז ולהשתמש בחלק האחורי של הכף להתפשט באופן שווה, משאיר את הגבול ½ אינץ ' נחשף.
מורחים מוצרלה מגוררת על fraîche crème, עדיין משאיר את הגבול ½ אינץ ' חשוף.פתח כל פריחת סקווש חריץ, להפיץ אותם שטוח.
להניח 5 פרחים, גזע סוף לכיוון המרכז, בטבעת סביב קצה הפיצה. חזור עם שכבה נוספת של 4 פרחים, ויצרו טבעת קטנה מעט על 1 אינץ ' מן הראשון. השתמש האחרון 3 פרחים באותו אופן כדי ליצור את הטבעת הסופית. הגדר את המחבת מצופה הבצק מעל חום בינוני-גבוה עד תחתית הבצק מתחיל חום, כ 6 דקות. זה לא צריך להיות מבושל כל הדרך.
העברת מחבת לתנור מחומם ואופים עד הקרום הוא חום זהוב ומבושל לחלוטין, על 12 עד 15 דקות-בהתאם לטמפרטורת התנור. תסתכל טוב.
הסר מחבת מהתנור ומניח אותו על מתלה להתקרר, כ 5 דקות. בזהירות להסיר פיצה מחבת באמצעות מלקחיים וכפפת תנור. תן לו לטחון טוב של פלפל שחור וטפטוף של שמן זית כתית מעולה מאוד טוב.
מקשטים עם עלי בזיליקום טריים. חותכים ומגישים חמים.כמו זה: כמו טעינה...