סקווש צמה
לכו לחנות ואספו קמח, חלב חם, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צמת דלעת חמאת זרעים, צמה לחג, ו צמה לחג.
הוראות
בקערה קטנה ממיסים שמרים במים. בקערה שלבו דלעת, חלב, חמאה, ביצה, סוכר חום ומלח; מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת שמרים וקמח 1-1 / 2 כוסות; מערבבים היטב.
מוסיפים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. אגרוף בצק למטה. מחלקים לשליש; מגלגלים כל שליש ל -18 אינץ'. חבל.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומן. צמה חבלים יחד; קמצוץ מסתיים. מכסים ומניחים לתפוח עד שכמעט הוכפל, בערך 30 דקות.
שלב מרכיבי זיגוג; מברישים מעל צמה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.