סקווש קיץ טעים יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו, והמתכון הראשוני שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 80 קלוריות . מתאים ל-6 מנות. תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב בתור תוספת זולה לרביעי ביולי . אם יש לכם שמן זית, פתיתי פטרוזיליה, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. רעיונות קיץ עשירים בטעם , רעיונות לארוחת ערב קיץ קלה , והלעיסה הופכת את הקיץ לטעים ומהנה יותר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה, מטגנים את הדלעת הצהובים, הקישואים, הבצל והשום בשמן עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהוב
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו, הטימין והמלח.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מסירים מהאש.
4
מפזרים גבינה; מכסים ומניחים לעמוד עד שהגבינה נמסה.