סקווש קרמי ומרק תפוחים
סקווש קרמי ומרק תפוחים הוא צמחוני מרק. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, תפוח של סבתא סמית, דלעת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלורית שמנת ומרק תפוחים, המרק של אחותי: קישואים מוקרמים ומרק כרובית, ו מרק סקווש קרמי.
הוראות
מערבבים מרק עוף, דלעת סקווש, ובטטות בתנור הולנדי; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד סקווש ותפוח אדמה הם מכרז.
הסר סקווש ותפוח אדמה מחבת עם כפית מחוררת, הזמנת מרק. תערובת סקווש מחית כדי עקביות הרצוי.
בעוד סקווש ותפוחי אדמה מבשלים, להמיס 1 כפית חמאה במחבת בינונית nonstick מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצל והתפוח; מבשלים 20 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
הסר תערובת בצל מחבת; להפריש. הגבר את החום לגובה בינוני. ממיסים 3 כפיות הנותרים חמאה במחבת.
מוסיפים קמח; מבשלים במשך 5 דקות או עד חום זהוב, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף 1 כוס מרק שמור, ומבשלים 3 דקות או עד מעובה מעט.
מוסיפים את תערובת מרק מעובה, תערובת מחית סקווש, תערובת בצל, מלח ופלפל למרק שנותר בתנור ההולנדי. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות, ערבוב מדי פעם.