אם יש לך עלי כוסברה, שמנת כבדה, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו עגבניות ירושה ממולאות בתירס וקישואים סוקוטש, שוק החקלאים צלוי סוקוטש, ו סלט סוקוטש ירקות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מברשת לחתוך בצד של קישואים עם 2 כפות של שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל, לחתוך בצד למטה, עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות. להתהפך ולהמשיך בישול עד רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
קישואים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
הסר מחום לחתוך לקוביות קטנות.
5
חום שנותר שמן בסיר בינוני על הסורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
גריל
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוסיפים את גרעיני התירס ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
9
מוסיפים את העגבניות, פלפלים צ ' ילה, קישואים חתוכים לקוביות, ושמנת כבדה ומבשלים עד שהקרם מצטמצם בחצי ומתחיל להתעבות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.