סקונס דלעת עם זיגוג חמאה חום יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. ו 7 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם אבקת אפייה, ציפורן טחונה, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת דלעת דלעת עם זיגוג חמאה חומה, עוגת דלעת חמאה חומה עם זיגוג בורבון וניל, ו סוכר חום קילו עוגות עם חום חמאה זיגוג מ מרתה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
חותכים נתחי חמאה לא מלוחים לתערובת קמח בעזרת בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים; יוצרים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מוזגים מחית דלעת, יוגורט ותמצית וניל 1 כפית לבאר בתערובת הקמח; מערבבים בעזרת כף עץ עד שנוצר בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
דלעת משומר
יוגורט
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
5
מערבבים פקאן לבצק.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
בצק
6
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות וטופחים לשני עיגולים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
7
חותכים כל עיגול ל -8 טריזים; מעבירים לאבן אפייה או תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
8
אופים סקונס בתנור שחומם מראש עד שהם יציבים למגע ומשחימים קלות, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מחממים חמאה במחבת על אש בינונית עד שהחמאה מקציפה וצבע חום אגוז, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מקציפים חמאה חומה, סוכר קונדיטורים, חלב ו 1/2 כפית וניל עם מערבל חשמלי במהירות בינונית-גבוהה עד להמסת הסוכר והזיגוג מבריק, 3 עד 4 דקות, ומוסיפים עוד חלב לפי הצורך.