סקונס פיקנטי
סקונס פיקנטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-3 גרם חלבון, 6 גרם שומן ובסך הכל 151 קלוריות. מתאים ל-12 ועלותו 18 סנט למנה מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, דומדמניות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זהו מתכון לא יקר לחובבי האוכל האירופי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 50%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סקונס ג'ינג'ר פיקנטי, סקונס דלעת חריף וסקונס שוקולד חריף עם דבש מוקצף פלפל רפאים.
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס). משמנים נייר אפייה אחד.
מערבבים בקערה את הקמח לכל מטרה, קמח מלא, סוכר לבן, אבקת אפייה, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון ומלח ומערבבים היטב.
חותכים פנימה את החמאה עד לקבלת תערובת פירורית ומערבבים פנימה את הצימוקים. יוצרים באר במרכז.
בקערה קטנה טורפים את הביצה עד לקבלת קצף.
מערבבים פנימה את החלב ויוצקים לתוך הבאר עשויה בחומרים היבשים. מערבבים לקבלת בצק רך.
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש בעדינות 8 עד 10 פעמים. מלטפים את הבצק לשני עיגולים בגודל 6 אינץ' ומעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
מברישים את החלק העליון בחלב ומפזרים סוכר. חורצים כל חלק עליון ל-6 פרוסות בצורת פאי.
אופים בחום של 220 מעלות צלזיוס (425 מעלות צלזיוס) במשך 15 דקות או עד שהן מתפיחות היטב ומשחימות.
מגישים חם עם חמאה. חמאת מייפל הולכת טוב מאוד עם הסקונס האלה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור סקון. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.