סקינס טאקו טאטר
טאקו טאטר סקינס היא מנה עיקרית ללא גלוטן . מנה אחת מכילה 502 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . תמורת 97 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-8 מנות. גשו לחנות וקנו חמאה, גבינת צ'דר, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זהו מתכון מאוד ידידותי לתקציב לחובבי אוכל מקסיקני. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כשעה ו-20 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 48% . ציון זה טוב. נסו את קליפות תפוחי אדמה בגריל , מרק תפוחי אדמה אפויים עמוס עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , ואת תבשיל גבינת צ'ילי טאטר טוט (מתכונים דומים).
הוראות
אפו את תפוחי האדמה בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך שעה או עד שהם רכים. הנמיכו את האש ל-175 מעלות צלזיוס. כשהם קרים מספיק כדי לטפל בהם, חתכו את תפוחי האדמה לאורכם לרבעים. הוציאו את העיסה, תוך השארת קליפה בקוטר 6 מ"מ (שמרו את העיסה לשימוש אחר).
ערבבו את החמאה ותיבול הטאקו; מרחו את שני צידי קליפות תפוחי האדמה.
מניחים כשצד העור כלפי מטה על תבנית אפייה משומנת.
מפזרים גבינה, בייקון ובצל.
אופים במשך 5-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מגישים עם סלסה ו/או שמנת חמוצה אם רוצים.