סראנו צ'ילה-עוף צלוי שפשף
סראנו צ'ילה-שפשף עוף צלוי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1496 קלוריות, 113 גרם חלבון, ו 110 גרם שומן. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו אורגנו, מלח ופלפל כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו צ'ילה-תרנגול הודו צלוי, טאקו עוף שפשף אנצ'ו צ' ילה, ו צ'ילה-שפשף סינטה וירוק צ' ילה נאצ'וס עבור מתכונים דומים.
הוראות
שים את העוף בשקית רוכסן גדולה עם הבירה והחומץ. אוטמים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
הכינו את שפשוף התבלינים: דופקים את השום, האורגנו, שמן הזית, סראנו צ ' ילה, זרעי כמון, פפריקה, 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל במעבד מזון מיני להכנת עיסה. (אם אין לכם מעבד מזון מיני, קוצצים דק את השום, האורגנו והצ ' ילה, ואז מקציפים פנימה את התבלינים ושמן הזית.)
מוציאים את העוף מהמרינדה ומייבשים במגבות נייר. משפשפים את כל העור ומתחת לעור בעזרת שפשוף התבלינים, מניחים על מתלה על תבנית עם מסגרת ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מברישים את העוף קלות בשמן זית וצולים עד להזהבה קלה, 30 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס וממשיכים לצלות עד שעור העוף מזהיב ופריך ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של השד רושם 165 מעלות צלזיוס, כ -25 דקות נוספות.
מוציאים את העוף מהתנור, מברישים את העור בטפטופי התבנית ומניחים לנוח 10 דקות.
מעבירים לפלטה ומתבלים במלח.