קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סראנו צ'ילה-עוף צלוי שפשף

סראנו צ'ילה-עוף צלוי שפשף
סראנו צ'ילה-שפשף עוף צלוי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1496 קלוריות, 113 גרם חלבון, ו 110 גרם שומן. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו אורגנו, מלח ופלפל כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו צ'ילה-תרנגול הודו צלוי, טאקו עוף שפשף אנצ'ו צ' ילה, ו צ'ילה-שפשף סינטה וירוק צ' ילה נאצ'וס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שים את העוף בשקית רוכסן גדולה עם הבירה והחומץ. אוטמים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2
הכינו את שפשוף התבלינים: דופקים את השום, האורגנו, שמן הזית, סראנו צ ' ילה, זרעי כמון, פפריקה, 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל במעבד מזון מיני להכנת עיסה. (אם אין לכם מעבד מזון מיני, קוצצים דק את השום, האורגנו והצ ' ילה, ואז מקציפים פנימה את התבלינים ושמן הזית.)
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוציאים את העוף מהמרינדה ומייבשים במגבות נייר. משפשפים את כל העור ומתחת לעור בעזרת שפשוף התבלינים, מניחים על מתלה על תבנית עם מסגרת ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מברישים את העוף קלות בשמן זית וצולים עד להזהבה קלה, 30 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס וממשיכים לצלות עד שעור העוף מזהיב ופריך ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של השד רושם 165 מעלות צלזיוס, כ -25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
מוציאים את העוף מהתנור, מברישים את העור בטפטופי התבנית ומניחים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים לפלטה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
צילום: קון פולוס