סרדינים ברוטב עגבניות מתובל בשומר: Sarde alla Marinara
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סרדינים ברוטב עגבניות מתובל בשומר: Sarde alla Marinara יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 299 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עגבניות, סרדינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סרדינים ממולאים / Sarde A Beccafico, סרדינים בסגנון ונציאני, ו לינגוויני עם סרדינים, שומר ועגבניות.
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, מטגנים בעדינות את הבצל ב 3 כפות שמן עד רך וזהוב אבל לא מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך כ -10 דקות, או עד שרוב המיץ התאדה והעגבניות הצטמצמו לריבה עבה. מערבבים כמחצית זרעי שומר ומוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
זרעי שומר
עגבנייה
מיץ
ריבה
4
השתמש קצת יותר שמן כדי לשמן צלחת תנור גדול מספיק כדי להחזיק את הסרדינים בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
סרדינים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מוסיף את כל אבל 1/3 כוס רוטב עגבניות ולהפיץ אותו על החלק התחתון של המנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מורחים
6
מסדרים את הדג על גבי רוטב העגבניות בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
דגים
7
מפזרים קצת מלח, פירורי הלחם, ואת זרעי השומר הנותרים על גבי הדגים.