לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סרטן ותירס צ'וודה-מק. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מלח, פלפל קאיין זוגי, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו צ'ודה סלמון מעושן של וונדי, צ'וודה טעים, אמיץ ודביק של ווגמן! לונגמדו, ו סרטן חם ומטבל תירס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
הביאו מי פסטה לרתיחה והמלחו אותם. מבשלים פסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
בזמן שהפסטה מתבשלת, מחממים מחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה למחבת עם הבייקון. מבשלים בייקון 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים בצל וסלרי ומבשלים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים פלפל אנגלי ומבשלים עוד דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
6
מוסיפים קמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
7
לטאטא במלאי, ואז חלב. כאשר חלב מבעבע, מוסיפים סרטן ותירס לחימום, עוד דקה. מערבבים פנימה גבינה, טימין ופלפל קאיין. ממיסים גבינה לרוטב.
ניתן לשלב רכיכות עם שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות מירנדה למברט שקרן יין שרדונה לא אפוי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
מירנדה למברט שקרן יין שרדונה לא אפוי
שרדונה הוא ענב היין הלבן הפופולרי ביותר בעולם. הוא יבש, פריך ולא ספוג, כדי לא לעקוף את הטעם האמיתי של הענב. ליין זה ניחוחות עשירים של תפוחים, הדרים ופירות טרופיים.