סרטן צלוי בתנור
סרטן צלוי בתנור הוא פסקטריאן מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 63 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל של 885 קלוריות. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות והרימו שיני שום, סרטני דונגנס, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. נסו סרטן דונגנס צלוי בתנור, מטבל סרטנים קרמי חם לתנור-פחות, ו ברוקולי צלוי בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
לפצח את הסרטנים ששומרים את המיצים והטומאלי. הניחו בצד.
הכינו את רוטב הטומאלי על ידי דחיפת הטומאלי דרך מסננת עם כף עץ לסיר קטן.
מוסיפים את פתיתי הצ ' ילי, הטימין, השום ומיץ הלימון.
מערבבים פנימה את מיצי הסרטנים השמורים ומביאים לרתיחה מהירה על אש נמוכה. תן לו ערבוב מהיר סופי והסר את התבנית מהאש.
יוצקים את תערובת הטומאלי לקערת ערבוב קטנה ומניחים לה להתקרר. (התחל לצלות את הסרטן ברגע שרוטב הטומאלי מתקרר.) ברגע שרוטב הטומאלי מרגיש פושר למגע, מוסיפים את המיונז או האיולי יחד עם המלח והפלפל. טועמים ומוסיפים עוד מלח, פלפל או טימין, אם תרצו.
שים מתלה בשליש האמצעי או התחתון של התנור ומחמם את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
על הכיריים, במחבת או תבשיל מטגן גדול חסין תנור, מחממים את החמאה, שמן הזית, השום, הטימין וגרידת הלימון על אש בינונית-גבוהה עד שהם חמים.
מוסיפים חתיכות סרטן ומתבלים במלח, פלפל, לפי הטעם, ומערבבים היטב.
מכניסים את התבנית לתנור ומבשלים עד שהסרטן חם לכל אורכו והשום מזהיב. (צפו בזהירות; הסרטן מתחמם מהר מאוד וב -500 מעלות שום יכול להישרף בקלות.)
מוציאים את הסרטן מהתנור, מזלפים 4 כפות מיץ לימון ומפזרים את הפטרוזיליה מעל.
להגשה, ערמו את הסרטן על מגש וטפטפו את רוטב הטומאלי או הגישו את רוטב הטומאלי בקערה קטנה ואפשרו לאורחים שלכם לעזור לעצמם.
מקשטים את הפלטה עם טריזי לימון ופרוסות טוסט משופשף שום.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא טרנטדו לה סטוריה שרדונה. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
![טרנטדו לה סטוריה שרדונה]()
טרנטדו לה סטוריה שרדונה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן ארוך יותר בכוס ניחוחות ניואנסים של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל לבוא לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. את פה מרגיש הוא פריך ומאופק עם ברור מינרליות וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.