קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

סרטנים במרק בוטנים

סרטנים במרק בוטנים
לכי לחנות וקחי שום, שעועית, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: סרטנים Satay (סרטנים / שרימפס עם רוטב בוטנים חריף), סרטנים בגריל עם ויניגרט בוטנים לימון חריף, ו מרק סרטנים יבשים..

הוראות

1
מביאים את המים והמלח לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הסרטנים למים וחוזרים לרתיחה; מבשלים ברתיחה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
הסר את הסרטנים עם מסננת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מבשלים את השעועית, חצילים, ובוק צ ' וי במים עד רך מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.בוק צ ' וי.
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מסננים ושומרים את הנוזל. תניח את הירקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל והשום בשמן החם עד ריחני, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים את אבקת achiote על התערובת; מערבבים עד שאתה מייצר צבע כתום אדום אפילו.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
8
מוסיפים את חמאת הבוטנים וממשיכים לערבב עד שחמאת הבוטנים נמסה באופן שווה לתוך התערובת. מערבבים את המים השמורים לתוך התערובת ומביאים לרתיחה; מבשלים לרתיחה במשך 3 דקות לפני ערבוב סרטנים וירקות. המשך רותחים יחד 2 דקות יותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.