קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

סתיו בריסקט עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית של האמן בבית

סתיו בריסקט עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית של האמן בבית
המתכון נופל Brisket עם מיץ תפוחים ודלורית מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית מוכן בערך 5 שעות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון יהודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 605 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי עבור חנוכה. לך לחנות ותביא דלורית, שמן קנולה, חזה בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. נסו פסטרמה בנדיקט מ ' המעדנייה היהודית האומנותית בבית, בצל אדום כבוש מ ' המעדנייה היהודית Artisan בבית, ו סלט ה "דיאט" של זוק מ ' המעדנייה היהודית של אומן בבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
Position a rack in the center of the oven and preheat it to 149°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
If needed, trim the excess fat from the brisket so that there is about a 1/4-inch-thick layer remaining. Pat the brisket dry with paper towels and season it generously with salt and pepper. Select a Dutch oven or stainless-steel roasting pan that will be large enough to accommodate the brisket, vegetables, and braising liquid.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
Heat the pan over medium-high heat, and then add the oil. When the oil just begins to smoke, add the brisket, fat side down first, and brown it on both sides, 4 to 6 minutes per side.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
Remove the brisket from the pan and set aside.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
Carefully pour off and discard all of the fat from the pan. Quickly add the cider, wine, thyme sprigs, garlic, bay leaves, and 1 teaspoon salt and scrape the bottom of the pan to release any browned bits. Return the meat to the pan, fat side up, with any accumulated juices. Nestle the meat into the liquid so it is nearly covered. Increase the heat to high and bring the liquid to a boil. Cover the pan tightly with a lid or aluminum foil and transfer it to the oven.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
Cook the meat for 1 1/2 hours, and turn the meat over in the pan. Cover and return the brisket to the oven. After another 1 3/4 hours of cooking, add the squash and onions to the pan, nestling them under and around the brisket. Continue cooking until the squash and onions are tender when pierced with a fork and the meat is very tender and easily shreds, 30 to 45 minutes longer. To test the brisket for doneness, use two forks to gently pull the meat apart in the center. If it is still a bit tough but the squash and onions are done, transfer the vegetables to an ovenproof dish using a slotted spoon; set them aside, covered with aluminum foil to keep warm. Continue to braise the brisket for about 15 minutes more, and then retest. The internal temperature should be 91° for lean brisket, or205 if it is a fattier brisket.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סכין קילוףסכין קילוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
When the brisket is done, transfer it to a cutting board, fat side up, while you finish the sauce. Decrease the oven temperature to 93°.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
Remove the butternut squash and onions from the braising liquid using a slotted spoon and place them in an ovenproof dish (if you did not do this earlier). Taste the vegetables and season them with salt, if needed. Cover the dish and put the vegetables in the oven to stay hot.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
Strain the braising liquid into a small bowl, discarding the solids. Allow the fat to separate, and then skim and discard it. Clean out the pan and pour the braising liquid back in. Bring the liquid to a boil over high heat, and cook, stirring occasionally, until it is reduced to a thickened sauce that coats the back of a spoon, 15 to 20 minutes. Taste and adjust the seasoning with salt and pepper.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
Cut the brisket against the grain into 1/2-inch-thick slices, or, if it is too tender to slice, pull it apart into large chunks. Arrange the vegetables on a large serving platter, with the sliced brisket in the center. Spoon the sauce over the brisket and vegetables.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
Garnish with the minced thyme.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
Serve immediately, passing any remaining sauce at the table.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו