קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות5
ציון בריאות17
מגזין

עגבניות Tomatillo Chutney - ' טום טום

עגבניות Tomatillo Chutney - ' טום טום
עגבניות Tomatillo Chutney - ' טום עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 5 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. 42 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך tomatillos, צימוקים זהובים, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 80%. נסו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, גרופר עם צ'אטני צ' ילה Tomatillo-And-Green, ו עגבניות צ'אטני, איך לעשות עגבניות צ' אטני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העגבניות הירוקות, tomatillos, צימוקים, בצל, סוכר חום, מלח, חומץ תפוחים תפוחים, תבלין כבישה, אבקת צ ' ילי, זנגביל מגובש, וזרע חרדל חום לסיר גדול מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, ומערבבים עד הסוכר החום מומס. להפחית את החום, ומבשלים את chutney עד מעובה, 1 עד 2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם כדי לשמור על chutney מלהישרף על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
זרעי חרדל חוםזרעי חרדל חום
פלפלים תאילנדיםפלפלים תאילנדים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
TomatillosTomatillos
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את chutney לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 15 עד 20 דקות, או את הזמן המומלץ על ידי משרד הארכת המחוז שלך.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). לאחסן באזור קריר, כהה. כל צ ' אטני לא משומר יכול להיות בקירור או קפוא.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף