קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עגבניות אפויות בקיץ

עגבניות אפויות בקיץ
עגבניות אפויות בקיץ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. לכו לחנות ותביאו בזיליקום, עגבניות, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עגבניות פרובנס (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם), עגבניות אפויות עם עגבניות מחיטה מלאה וקורנית, ו עגבניות אפויות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את העגבניות לחצי אופקית, מפזרים כל צד חתוך במלח, ומניחים צדדים חתוכים על מגבות נייר במשך כ 5 דקות. חלול את חצאי העגבניות, עוזב הצדדים 1/4 אינץ עבה; להסיר זרעים עיסת, ולקצוץ את עיסת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
מניחים את עיסת עגבניות קצוץ, סקווש, תערובת מלית עשב, בזיליקום, פלפל שחור, גבינת מוצרלה בקערה, ומערבבים עד משולב היטב. תדחפי את התערובת לחצאי העגבניות החלולים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הדלעת מכרז והגבינה נמסה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה