עגבניות גבינת עיזים מוזהבות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. מתכונים דומים: חומוס זהוב עם כוסברה, שום, עגבניות מיובשות וגבינה עיזים, סלק קלוי קלוי וסלט גבינת עיזים כחול, ו סלט פירות יער עם גבינת עיזים וצימוקים זהובים.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
שים את התרד במסננת, לשפוך על קומקום של מים רותחים עד wilts התרד, ואז לנקז ולסחוט החוצה כמה שיותר נוזל ככל שתוכל (ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשתי קבוצות).
שים את התרד בתחתית של gratin או אפייה צלחת, העונה, ואז מפזרים אגוז מוסקט.
לעטוף את הפרושוטו מעל ומסביב התרד, ואז לשבת חצאי העגבניות על גבי, לחתוך את הצד. נקדו את השפם על כל המנה, התפזרו עם גבינת העזים, ואז תבלו עם יותר פלפל.
אופים במשך 10-15 דקות עד הגבינה נמסה לתוך frache crme והקצוות מתחילים לבועות. לגרוף מתוך המנה ומגישים עם לחם פריך וסלט ירוק.