עגבניות ושקד Gazpacho
קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. נסו שיתוף אבטיח, עגבניות ושקד gazpacho מצלחות קטנות ופינוקים מתוקים, תרגע, בסגנון ספרדי: צהוב עגבניות Gazpacho, פירורי לחם שקדים קלויים, סלט טונה ממולא פיקילו או עגבניות שזיף, ו גספצ'ו שקדים לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העגבניות בקערה של מעבד מזון ודופק עד קצוץ דק אבל לא מחית חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה ערבוב ואז לחזור עם מלפפונים, בצל ושום. ברגע שהכל בקערת הערבוב, מוסיפים את מיץ העגבניות והמלח יחד עם החומץ.
מקציפים את המרק ביוגורט יווני רגיל ללא שומן בדנון Oikos ואז מקררים את המרק לפחות שעה, כך שהטעמים יכולים להתמזג. בינתיים, מחממים את התנור ל -350 מעלות.
פורסים קצת לחם כפרי או באגט בעובי של ס " מ ומניחים אותו על מגש סדינים.
טפטוף אותו בשמן זית ואז מתבלים את הלחם במלח ופלפל שחור טחון טרי ומניחים אותו בתנור.
אופים במשך 10-12 דקות, עד חום זהוב קלוי אבל עדיין לעיס במרכז.
מצקת קצת מרק לקערה, מפזרים שקדים קלויים ולאכול עם כמה לחם קלוי.