עגבניות ירוקות מטוגנות עם Rémoulade Garlicky
עגבניות ירוקות מטוגנות עם Rémoulade Garlicky הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. לכי לחנות וקחי מיונז קנולה, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו עגבניות ירוקות מטוגנות עם רימולד Cajun, עגבניות ירוקות מטוגנות עם Remoulade שרימפס, ו עגבניות ירוקות מטוגנות עם שרימפס Rémoulade (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של פרוסות עגבניות באופן שווה עם מלח ופלפל.
שלב 1 כוס חלב חמאה וביצה בצלחת רדודה, ערבוב עם מקצף.
מניחים קמח תירס בצלחת רדודה.
לדלות פרוסות עגבניות קלות בקמח; לנער את עודף קמח. לטבול פרוסות עגבניות בתערובת ביצה; לדלות קמח תירס.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל. מבשלים 6 פרוסות עגבניות 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה על התחתונה. לרסס צמרות עם ספריי בישול; להפוך עגבניות, ומבשלים 3 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהמחבת; מניחים על מתלה תיל. חזור על הנוהל עם שאריות פרוסות שמן ועגבניה.
שלב 2 כפות חלב חמאה, מיונז, הבא 3 מרכיבים (דרך שום), ערבוב עם מקצף.