קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

עגבניות ירוקות מטוגנות עם בוראטה, כמון ובזיליקום

עגבניות ירוקות מטוגנות עם בוראטה, כמון ובזיליקום
Tomatillos ירוק מטוגן עם בוראטה, כמון ובזיליקום עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 339 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך קמח תירס, קמח, גבינת בוראטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עגבניות ירוקות מטוגנות, עגבניות ירוקות מטוגנות, ו Tomatillos ירוק מטוגן עם רוטב Jalapeño טבילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
זה נראה כמו הרבה עבודה, אבל זה באמת לא כל מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר את עצמך להצלחה! ראשית, קו גיליון אפייה עם מגבות נייר או נייר קלף. הגדר מדף קירור על זה. זה יהיה המקום שבו אתה לנחות maters ' המטוגן שלך.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
מגבות ניירמגבות נייר
3
לאחר מכן, באמצעות הידיים שלך, לקרוע את burrata לחתיכות בגודל ביס (1 לכל פרוסה של tomatillo), בשורה אותם על צלחת. מתבלים אותם במעט מלח ופלפל. פרוס סיד שלך לתוך טריזים כך שזה קל לסחוט מעל החלק העליון של כל העניין בסוף; לשמור בזיליקום שלך שימושי מדי. שים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
TomatillosTomatillos
בוראטהבוראטה
באזיל!באזיל!
לייםליים
4
כדי להפוך את שמן הכמון: במחבת קטנה מאוד (ברזל יצוק אם יש לך את זה), לחמם את שמן הזית עד שהוא כמעט מעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
כמוןכמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את זרעי הכמון. (הזרעים צריכים לרחוש ברגע שהם פוגעים בשמן הזה! אם לא, השמן שלך לא חם מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
זרעיםזרעים
שמן בישולשמן בישול
6
מבשלים, מערבלים את המחבת מדי פעם, עד שזרעי הכמון מחשיכים בצבע (אל תתנו להם להישרף!). ברגע שהם מחשיך, יוצקים את השמן לתוך קערה קטנה, ולתת לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כמוןזרעי כמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
לאחר מכן, לתפוס מחבת גדולה (שוב ברזל יצוק הוא מדהים) ולהגדיר אותו על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
תוסיף שמן קנולה. לפקוח עין על זה בזמן שאתה מגדיר את תחנת dredging שלך (אם זה מתחיל לעשן, לקחת אותו מהחום כדי להתקרר).
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
9
יוצקים את חלב החמאה לתוך צלחת שטוחה, ומתבלים עם קצת מלח ופלפל. בקערה אחרת בצורה דומה, מקציפים יחד את קמח התירס, קמח, גארם מסאלה ופלפל קאיין. מתבלים אותו גם עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל קאייןפלפל קאיין
גארם מסאלהגארם מסאלה
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
כדי לבדוק כי השמן חם, טיפה קמצוץ של תערובת קמח תירס לתוך המחבת. אם זה רוחש לך בהתלהבות, הגיע הזמן ללכת!
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
לטבול את שני הצדדים של פרוסת tomatillo בחמאה. לאחר מכן, באמצעות היד השנייה שלך (כדי למנוע את "טופר"), לדלות אותו בתערובת קמח תירס. לנער את קמח תירס עודף, ושחרר אותו לתוך השמן. חזור עם פרוסות רבות ככל שתוכל להתאים למחבת ללא צפיפות. עד שתשימו את החתיכה האחרונה במחבת, זה כנראה יהיה הזמן להעיף את הראשונה. זה צריך להיות מוזהב קלות, אבל לא רך. מבשלים עוד דקה בערך, ולאחר מכן להסיר את גיליון אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
TomatillosTomatillos
קמח תירסקמח תירס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
1
מניחים את הטומטילו על מגש. מעל כל אחד עם חתיכה של בוראטה.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
בוראטהבוראטה
2
טפטוף אלה גורים עם מעט שמן כמון חדור.
מרכיבים שתצטרך
שמן חדורשמן חדור
כמוןכמון
3
מפזרים קצת בזיליקום מעל ולסיים עם לסחוט מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
באזיל!באזיל!
4
הגישו את המכנסיים היוקרתיים שלכם מיד!
5
שלב את מקלות הקינמון, ציפורן שלמה, תרמילי הל ירוקים, תרמילי הל שחורים לתוך תבלין / מטחנת קפה לטחון עד בסדר. אחסן את המסאלה במיכל אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
הל שחורהל שחור
הל ירוקהל ירוק
מקל קינמוןמקל קינמון
ציפורן שלמהציפורן שלמה
קפהקפה

מרכיבים

3עליםכמה בזיליקום טרי קרוע ביד או פרוס לרצועות דקותכמה בזיליקום טרי קרוע ביד או פרוס לרצועות דקות4largesתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים) - אופציונליתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים) - אופציונלי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת בוראטהגבינת בוראטה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)3(חוֹרֶף)שמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1(יכול להיות או להרחיק)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם3largesמקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)מקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה11 קילו קישואים,3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה (אני משתמש בתערובת אפייה לכל מטרה ללא גלוטן)קמח לכל מטרה (אני משתמש בתערובת אפייה לכל מטרה ללא גלוטן)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)תרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי1או 2 לימוניםאו 2 לימונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרtomatillos (קליפות הוסרו ושטפו) או 2 עגבניות ירוקות, פרוס 1/4 אינץ ' עבהtomatillos (קליפות הוסרו ושטפו) או 2 עגבניות ירוקות, פרוס 1/4 אינץ ' עבה