קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

עגבניות מיובשות פסטו חזה עוף קרום על פני פולנטה עשבים שמנת

עגבניות מיובשות פסטו חזה עוף קרום על פני פולנטה עשבים שמנת
אם יש לכם כשעה ו-50 דקות לבלות במטבח, חזה עוף עגבניות מיובש בשמש על פני פולנטה עשב קרמי עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן לנסות. , אתה מקבל תבלין שמגיש 6. מנה אחת מכילה 818 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -52 גרם שומן . אם יש לכם חזה עוף, בצל ירוק, צ'דר טרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 3 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטו עגבניות מיובשות בשמש עם עוף , פסטו עגבניות מיובשות בשמש עם עוף , ועוף בתבנית אחת עם רוטב פסטו עגבניות מיובשות בשמש .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
1
מערבבים עגבניות מיובשות, שיני שום ועלי בזיליקום במעבד מזון. מערבבים פנימה פרמזן ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים בצד קצר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים חזה עוף בפלפל בלבד. (הפרמזן בפסטו יספק מלח.) משחימים את שני הצדדים של העוף, מתחילים עם העור קודם. מצפים את העוף בפסטו וצולים בתנור במשך 25 עד 35 דקות, או עד שהמזלג מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים ציר עוף ושמנת בסיר גדול וכבד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מחממים לרתיחה עדינה על אש בינונית, נזהרים לא להישרף. תוך כדי טריפה מתמדת, מוסיפים בהדרגה את קמח התירס בזרם דק. לאחר שילוב קמח תירס, שומרים על אש נמוכה וממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה מעט וקרמימה. מערבבים פנימה חמאה וצ'דר ומניחים לגבינה להימס. מתבלים בפלפל, (ומלח אם צריך). כף פולנטה על צלחת הגשה, מעל חזה עוף ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות