קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

עגבניות מיובשות פסטו חזה עוף קרום על פני פולנטה עשבים שמנת

עגבניות מיובשות פסטו חזה עוף קרום על פני פולנטה עשבים שמנת
אם יש לכם כשעה ו-50 דקות לבלות במטבח, חזה עוף עגבניות מיובש בשמש על פני פולנטה עשב קרמי עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן לנסות. , אתה מקבל תבלין שמגיש 6. מנה אחת מכילה 818 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -52 גרם שומן . אם יש לכם חזה עוף, בצל ירוק, צ'דר טרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 3 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטו עגבניות מיובשות בשמש עם עוף , פסטו עגבניות מיובשות בשמש עם עוף , ועוף בתבנית אחת עם רוטב פסטו עגבניות מיובשות בשמש .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
1
מערבבים עגבניות מיובשות, שיני שום ועלי בזיליקום במעבד מזון. מערבבים פנימה פרמזן ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים בצד קצר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים חזה עוף בפלפל בלבד. (הפרמזן בפסטו יספק מלח.) משחימים את שני הצדדים של העוף, מתחילים עם העור קודם. מצפים את העוף בפסטו וצולים בתנור במשך 25 עד 35 דקות, או עד שהמזלג מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מערבבים ציר עוף ושמנת בסיר גדול וכבד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים לרתיחה עדינה על אש בינונית, נזהרים לא להישרף. תוך כדי טריפה מתמדת, מוסיפים בהדרגה את קמח התירס בזרם דק. לאחר שילוב קמח תירס, שומרים על אש נמוכה וממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה מעט וקרמימה. מערבבים פנימה חמאה וצ'דר ומניחים לגבינה להימס. מתבלים בפלפל, (ומלח אם צריך). כף פולנטה על צלחת הגשה, מעל חזה עוף ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות