קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

עגבניות מיובשות פסטו חזה עוף קרום על פני פולנטה עשבים שמנת

עגבניות מיובשות פסטו חזה עוף קרום על פני פולנטה עשבים שמנת
אם יש לכם כשעה ו-50 דקות לבלות במטבח, חזה עוף עגבניות מיובש בשמש על פני פולנטה עשב קרמי עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן לנסות. , אתה מקבל תבלין שמגיש 6. מנה אחת מכילה 818 קלוריות , 53 גרם חלבון ו -52 גרם שומן . אם יש לכם חזה עוף, בצל ירוק, צ'דר טרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 3 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פסטו עגבניות מיובשות בשמש עם עוף , פסטו עגבניות מיובשות בשמש עם עוף , ועוף בתבנית אחת עם רוטב פסטו עגבניות מיובשות בשמש .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
1
מערבבים עגבניות מיובשות, שיני שום ועלי בזיליקום במעבד מזון. מערבבים פנימה פרמזן ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים בצד קצר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מתבלים חזה עוף בפלפל בלבד. (הפרמזן בפסטו יספק מלח.) משחימים את שני הצדדים של העוף, מתחילים עם העור קודם. מצפים את העוף בפסטו וצולים בתנור במשך 25 עד 35 דקות, או עד שהמזלג מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1
מערבבים ציר עוף ושמנת בסיר גדול וכבד.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
מחממים לרתיחה עדינה על אש בינונית, נזהרים לא להישרף. תוך כדי טריפה מתמדת, מוסיפים בהדרגה את קמח התירס בזרם דק. לאחר שילוב קמח תירס, שומרים על אש נמוכה וממשיכים להקציף עד שהתערובת מסמיכה מעט וקרמימה. מערבבים פנימה חמאה וצ'דר ומניחים לגבינה להימס. מתבלים בפלפל, (ומלח אם צריך). כף פולנטה על צלחת הגשה, מעל חזה עוף ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני