עגבניות ממולאות אורז ובשר
אורז ועגבניות ממולאות בשר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 7 . מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לכם פלפל טחון, אורז מיידי, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די טוב. נסו עגבניות ממולאות באורז, עגבניות ממולאות אורז, ו עגבניות ממולאות אורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
חותכים צמרות מעגבניות לגרוף את עיסת; להעביר עיסת לקערה וקוצצים. שמור צמרות עגבניות.
מביאים מים לרתיחה בסיר, יוצקים את האורז, ומכסים פאן; לתת לעמוד עד אורז סופג מים, על 5 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מערבבים אורז מבושל, בצל, שום, מלח שום ופלפל שחור לתוך בשר בקר טחון; מוסיפים עיסת עגבניות שמורות ורוטב עגבניות. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד מעובה, 10 דקות.
הגדר עגבניות חלולות לתוך צלחת אפייה מוכנה ולמלא כל עגבניה בתערובת בשר טחון. אם תרצה, במקום עגבניה צמרות בחזרה על עגבניות מלאות.
יוצקים מיץ עגבניות מעל עגבניות מלאות לעסיסיות נוספת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעגבניות רכות ומילוי חם, כ -20 דקות.