קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

עגבניות מסולסלות בריאות

עגבניות מסולסלות בריאות
עגבניות מסולסלות בריאות יכולות להיות רק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מנה אחת מכילה 81 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 46 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו בצל, חרדל, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמזנון לא יקר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 24% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: עגבניות מסולסלות , עגבניות מסולסלות ועגבניות מסולסלות עם קרוטונים .

הוראות

1
במחבת טפלון מבשלים בצל וסלרי בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת תערובת אחידה; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את הדבש, החרדל, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה קוביות לחם ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי מבושל קוביותבשר צבי מבושל קוביות
קוביות לחםקוביות לחם
עגבנייהעגבנייה
חרדלחרדל
1/4 כפית גרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוט1/4 כפית גרידת תפוז מגוררת דק, בתוספת תוספת לקישוט
סלריסלרי
פטריות מורל טריות, פרוסותפטריות מורל טריות, פרוסות
דבשדבש
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
העבר ל-8-in. תבנית אפייה מרובעת מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהוא מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. Argyle Reserve Pinot Noir עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
ארגייל רזרב פינו נואר
ארגייל רזרב פינו נואר
עמק ווילמט ידוע בעיקר בזכות הפינו נואר העשיר שלהם וזה אחד הגדולים והעשירים אי פעם מארגייל! קח את הצבע והריח של ורד גיני, הוסיפו ניחוחות פירות של דובדבן שחור ופרי מריון עם ניחוחות תבלינים של אדמה הפכה וקקאו כהה ואתם רק מתחילים להתקרב למורכבות של היין הזה. "בשל ונדיב, עם גוונים ייחודיים של סגול ועלי כותרת של ורד לטעמי הדובדבן והתבלינים, משתהה במרקם משובח. צריך זמן להתמקם. עשרים אחוז מהיין יבוקבק מתחת למכסה הברגה. היין שבוקבק מתחת למכסה הברגה קיבל ציון 92 נקודות. הטוב ביותר מ-2007 עד 2012."-Wine Spectator