קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, נענע, סלט פטרוזיליה

עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, נענע, סלט פטרוזיליה
עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, מנטה, סלט פטרוזיליה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ים ופלפל, מיץ לימון, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. וזה טוב. נסו עגבניות מתובלות, פלפל, מלפפון, נענע, סלט פטרוזיליה, פורסלין חריף, עגבניות, מלפפון, מנטה וסלט פטרוזיליה, ו סלט עגבניות מלפפון עם רוטב פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העגבניות במחצית לרוחב ולסחוט קלות כדי להסיר את הזרעים. עם סכין משונן, קוביות העגבניות ולהעביר מסננת לנקז. בקערת סלט, מערבבים יחד את המלפפון, ירקות, בצל ירוק, עשבי תיבול, jalapeños, וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מלפפוןמלפפון
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
ירוקירוק
עשבי תיבולעשבי תיבול
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מוסיפים את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
1
כדי להפוך את הרוטב, להקציף יחד את שמן זית, מיץ לימון, חומץ,גרידת לימון, מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
יוצקים על הסלט וזורקים. לטעום ולהתאים את התיבול. מקררים למשך 20 עד 30 דקות כדי לתת לטעמים זמן להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
3
מפזרים סומאק לפני ההגשה אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
סומאקסומאק
4
טעם
5
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
6
אגליה קרמזי היא מומחית בינלאומית ידועה במטבח היווני ומחברת The Foods Of Greece, שזכתה בפרס ג 'וליה צ' יילד מהאגודה הבינלאומית של אנשי מקצוע קולינריים לספר הבישול הראשון הטוב ביותר. היא הרצתה ברחבי העולם על אוכל יווני ים תיכוני ומנהלת בית ספר לבישול מכובד על האי היווני קיאה.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)2(חוֹרֶף)צלפים, עדיף מלוחים, שטוף היטב מנוקז (אופציונלי)צלפים, עדיף מלוחים, שטוף היטב מנוקז (אופציונלי)1מלפפון אנגלי, לרבעים לאורכו דק פרוסמלפפון אנגלי, לרבעים לאורכו דק פרוס3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה פירותישמן זית כתית מעולה פירותי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוזים בחוזקה קצוצים בגסות פטרוזיליה טרי שטוח עלהארוזים בחוזקה קצוצים בגסות פטרוזיליה טרי שטוח עלה3(חוֹרֶף)עלי נענע טריים קצוציםעלי נענע טריים קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץ או מתובלטימין טרי קצוץ או מתובל2כדי 4 צ'ילי חלפיניו, זרע קצוץ דקכדי 4 צ'ילי חלפיניו, זרע קצוץ דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(יכול להיות או להרחיק)גרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת2בצל ירוק, כולל רוב הירוק, פרוס דקבצל ירוק, כולל רוב הירוק, פרוס דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות אדומות בשלותעגבניות אדומות בשלות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוז בחוזקה גס קצוץ פורסלין או ארוגולהארוז בחוזקה גס קצוץ פורסלין או ארוגולה