עגבניות פרפר עם סלסה קרודה
עגבניות פרפר עם סלסה Crudan הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. אם יש לך עגבניות, farfalle, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו סלסה טומטילה [סלסה ורדה קרודה], סלסה קרודה, ו גואקמולי וסלסה קרודה כלב (מתכונים דומים).
הוראות
הליבה העגבניות לחתוך אותם לחתיכות 1/2 אינץ'.
מניחים בקערה גדולה עם השום. (אם העגבניות נראות מימיות, לנקז אותם ראשון במסננת במשך 20 דקות, הקשה עליו פעם או פעמיים.)
מערבבים בשמן זית, 1/4 כוס נענע, גרידת לימון, סוכר ופלפל.
תן לנוח 2 עד 4 שעות עבור טעמים להתמזג.
לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד רק במכרז; לנקז.
הוסף לרוטב העגבניות; לזרוק היטב. לפני ההגשה, מתבלים קלות במלח. אם תרצה, גרור ריקוטה סלטה על הפסטה באמצעות החורים הגדולים ביותר של פומפיה.
מפזרים את המנטה קצוצה הנותרים.
למנה (עם הגבינה): 447 קלוריות, 65 גרם פחמימות, 14 גרם חלבון, 15 גרם שומן, 14mg כולסטרול.
בריאות חדשה, ריצ 'מונד, וירג' יניה.