עגבניות צלויות חריסה עם קוסקוס
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קוסקוס, פטרוזיליה לארוז, שמן זית, ויוגורט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 96% המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: שרימפס חריף עם קוסקוס, עגבניות ונענע, קוסקוס עם ירקות קלויים, נקניק עוף, והאריסה, ו כרובית קלויה וסלט קוסקוס ישראלי עם חריסה-חלומי במרינדה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק את העגבניות ב harissa ו 2 כף של השמן. מתבלים ומתפשטים בקופסת קלייה, חותכים צד ואופים במשך 40-45 דקות.
מחממים את השמן הנותר במחבת גדולה. עצה בבצל ולחש במשך כמה דקות. להנמיך את החום, העונה ומבשלים במשך 15 דקות או עד זהב caramelised. בקערה, לערבב את היוגורט, טחינה ושום עם כמה תיבול. תניח בצד.
הפוך את הקוסקוס לקערה גדולה.
יוצקים מעל 400 מ " ל מים רותחים. מכסים בסרט נצמדות ועוזבים לעמוד במשך 10 דקות או עד שכל המים נספגים. מזלג למרות עשבי תיבול, שקדים, חומוס וחצי הבצל. למעלה עם העגבניות והבצל הנותר, ומגישים עם מנה של רוטב היוגורט.