קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עגבניות קצוץ להתענג עם שום מטוגן וצלפים

עגבניות קצוץ להתענג עם שום מטוגן וצלפים
רליש עגבניות קצוץ עם שום מטוגן וצלפים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 149 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ יין, שמן זית, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: פוטנסקה סלט עגבניות עם צלפים מטוגנים, למוני שוויצרי Chard עם זיתים מטוגנים, צלפים ושום, ו מולים Provencale עם עגבניות, שום, צלפים, בזיליקום.

הוראות

1
ליבה וחותכים את העגבניות הגדולות לחתיכות ½ אינץ'. חותכים את עגבניות הדובדבן הגדולות לשניים, ומשאירים את הקטנות שלמות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2
להעביר את כולם למנה
3
מחממים את שמן הזית במחבת קטנה המוגדרת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים אותם בשמן עד שהם פריכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
הסר אותו מהחום כדי להתקרר מעט, אבל אתה רוצה לוודא את השמן הוא עדיין די חם כאשר אתה משתמש בו.מתבלים את העגבניות במלח ופלפל. לאחר מכן מוסיפים את הצלפים לקערה. זרוק את עלי האורגנו למעלה. ואז לשפוך את השמן החם על התערובת. זה יהיה מעט לנבול את התענוגות שבו הוא בא במגע עם עגבניות, צלפים ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את חומץ היין האדום וזורקים את התערובת well.It ישמור במקרר עד שבוע אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר