עגבניות רומא צלויות על טוסט
עגבניות רומא קלויות על טוסט נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, סוכר חום בתקיפות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות רומה Ricotta צלויות של הכומר ריאן, עגבניות צלויות ובצל על טוסט, ו עגבניות ענבים קלויות, בצל ושום על טוסט עם בזיליקום טרי.
הוראות
חותכים עגבניות בחצי לאורכו.
שכב חצאים לחתוך בצד בשכבה אחת בתבשיל סגלגל או מלבני 8 על 12 אינץ ' (שפה צריכה להיות לפחות 1/2 ב. גבוה יותר מעגבניות).
במחבת 1 1/2 עד 2 ליטר, לשלב בצל, חומץ, סוכר, שמן זית, וג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
צלוי בתנור 400 (הסעה לא מומלץ) עד עגבניות חומות כהות ורוטב הוא השחמה מעובה (בועות יהיה גדול ומבריק), על 1 1/4 שעות; עגבניות בוסט עם רוטב ובצל על כל 15 דקות בהתחלה, ואז לעתים קרובות יותר כמו תערובת מתחילה להתעבות, כדי למנוע חריכה. השתמש חם, חם, או בטמפרטורת החדר.
מורחים גבינת לימון באותה מידה על הצדדים משומנים של פרוסות טוסט שמן זית. הגדר על צלחות לכסות באותה מידה עם עלי ארוגולה. עגבניות ומיצים בכפית במידה שווה על פרוסות טוסט.
גבינת לימון: במעבד מזון או קערה, לשלב 1/3 כוס גבינת שמנת (בטמפרטורת החדר), 1/3 כוס ארוז טרי chvre (גבינת עיזים), 2 כפות חלב, ו 1 כפית קליפת לימון מגוררת. להסתחרר או להכות עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד מעורבב.
להניח 8 פרוסות של לחם לבן כפרי כגון שאור או ג ' באטה (על 3 על 4 ב., לחתוך על 1/2 ב. עבה) בשכבה אחת במחבת 10 - by 15 אינץ רדוד.
אופים בתנור 375 עד השחמה קלה על הקרקעית, 5 עד 6 דקות. הפוך פרוסות מעל ומברשת באופן שווה עם כ 2 כפות שמן זית כתית. המשך אפייה עד חום זהוב פריך, 6 עד 8 דקות יותר. השתמש חם, או לתת מגניב על מדף.