עגבניות, שעועית לבנה, מרק בייקון
עגבניות, שעועית לבנה, מרק בייקון נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 279 אוהדים. אם יש לך עגבניות, תפוחי אדמה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חורף. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: שעועית לבנה ומרק בייקון, מרק שעועית לבנה עם בייקון, ו שעועית לבנה, כרובית ומרק בייקון.
הוראות
קוק בייקון: לבשל בייקון על חום בינוני בסיר עבה תחתית גדול (5 עד 6 ליטר) עד השחמה קלות שומן הוא שניתנו.
השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר בייקון מהמחבת. מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
לנקז את כל אבל 1 כף שומן בייקון.
מוסיפים את הבצל הקצוץ לסיר, מבשלים בשומן הבייקון בחום בינוני עד רך.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את תפוחי האדמה המקולפים הקצוצים ומבשלים עוד כמה דקות.
מוסיפים את העגבניות ומרק העוף. מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר כדי לשמור על מבשלים. מכסים ומבשלים עד תפוחי אדמה מבושלים דרך, על 20 דקות (או יותר).
מוסיפים שעועית, מערבבים חצי מהמרק: מערבבים בסוכר החום.
מוסיפים חצי מהשעועית לתערובת. השתמש בבלנדר טבילה כדי למזג כמחצית מתערובת המרק (או למזג חצי מהמרק בבלנדר עומד ולחזור לסיר).
מוסיפים בייקון למרק ושאר השעועית.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.