קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת

עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת
עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 574 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פטרוזיליה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מקלות הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגוט של בצל Cipollini עם עגבניות, קינמון, כמון, ראגו עגל, ו ראגו של עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עגל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מפזרים קמח מעל; לזרוק למעיל. להתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה עם שמן בסיר גדול כבד על חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף עגל ו sauté עד חום מכל הצדדים, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים בצל וסלרי לסיר; מטגנים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. להחזיר עגל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות, 1 כוס מים, פטרוזיליה, ומקלות קינמון; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 1 שעה 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים תפוחי אדמה ושמנת לנזיד; מתבלים במלח ופלפל. כיסוי; מבשלים עד עגל ותפוחי אדמה הם רכים מאוד, ערבוב לעתים קרובות ודילול עם יותר מים במידת הצורך, על 1 שעה. תשליך מקלות קינמון ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)