קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת

עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת
עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 574 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פטרוזיליה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מקלות הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגוט של בצל Cipollini עם עגבניות, קינמון, כמון, ראגו עגל, ו ראגו של עגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עגל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים קמח מעל; לזרוק למעיל. להתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה עם שמן בסיר גדול כבד על חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף עגל ו sauté עד חום מכל הצדדים, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים בצל וסלרי לסיר; מטגנים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. להחזיר עגל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות, 1 כוס מים, פטרוזיליה, ומקלות קינמון; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 1 שעה 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מערבבים תפוחי אדמה ושמנת לנזיד; מתבלים במלח ופלפל. כיסוי; מבשלים עד עגל ותפוחי אדמה הם רכים מאוד, ערבוב לעתים קרובות ודילול עם יותר מים במידת הצורך, על 1 שעה. תשליך מקלות קינמון ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)