עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת
עגל ועגבניות עם תפוחי אדמה, קינמון, ושמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 574 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, פטרוזיליה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מקלות הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רגוט של בצל Cipollini עם עגבניות, קינמון, כמון, ראגו עגל, ו ראגו של עגל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגל בקערה בינונית.
מפזרים קמח מעל; לזרוק למעיל. להתנער עודף.
מפזרים עגל עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה עם שמן בסיר גדול כבד על חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף עגל ו sauté עד חום מכל הצדדים, על 6 דקות לכל אצווה.
מוסיפים בצל וסלרי לסיר; מטגנים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. להחזיר עגל לסיר.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 3 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות, 1 כוס מים, פטרוזיליה, ומקלות קינמון; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 1 שעה 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים תפוחי אדמה ושמנת לנזיד; מתבלים במלח ופלפל. כיסוי; מבשלים עד עגל ותפוחי אדמה הם רכים מאוד, ערבוב לעתים קרובות ודילול עם יותר מים במידת הצורך, על 1 שעה. תשליך מקלות קינמון ותגיש.