עגל צלוי ברולו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? עגל צלוי ברולו יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-15 דקות. אם יש לך ברולו, מלח ופלפל, מלאי בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בקר מטוגן בברולו, בקר מטוגן בברולו, ו Brasato Al Barolo (בשר צלוי ביין) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה, לשלב את היין, סלרי, עלי דפנה, בצל, גזר וציפורן.
מוסיפים את בשר העגל ומשרים את הלילה במקרר, מסתובבים כמה פעמים.
למחרת, להסיר את העגל מן המרינדה לטפוח יבש; להזמין את המרינדה. מתבלים את העגל במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מוסיפים את העגל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, כ 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את המרינדה השמורה ואת מלאי העגל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים את העגל, ברפרוף לפי הצורך ולהפוך את הבשר באמצע הדרך, עד מכרז שלה מדחום מיידי לקרוא מוכנס במרכז רושם 140, על 2 1/2 שעות.
להעביר את העגל ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר. מסננים את נוזל הבישול לסיר בינוני ומרתיחים עד מופחת 2 כוסות, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל. השליכו את המיתרים מהצלי וגלפו אותם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.