עדשים ומרק לינגוויני
עדשים ומרק לינגוויני עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 2005 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פלפל טרי, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק עוף לינגוויני-סיר חרס, מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, ו לינגוויני עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות ומרק קייל.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום מתון.
מוסיפים את הבצל, השום והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -10 דקות.
מוסיפים את העדשים, מים, מלח, עלה דפנה, פתיתי פלפל אדום לסיר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
מוסיפים את הלינגוויני ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהעדשים רכות והפסטה מוכנה, 15 עד 20 דקות יותר.
מערבבים את הפלפל השחור והפטרוזיליה לתוך המרק. מעל כל מנה עם חלק מהפרמזן המגורדת.
וריאציות: תחליף נורה שומר קצוץ אחד עבור גזר.: מערבבים כוס אחת וחצי של תרד, חתוכים לרצועות דקות מאוד, למרק יחד עם הפטרוזיליה.
המלצת יין: טעמים של המרק מעוגנים היטב באדמה ויוגשו היטב על ידי יין שהפרופיל שלו הוא ארצי גם כן. נסה Ctes-du-Rhne לבן; אמנם זה קצת יותר קשה למצוא מאשר מגוון אדום, אתה תהיה מופתע עד כמה טוב זה עובד כאן.