קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות79
מגזין

עדשים ונקניק

עדשים ונקניק
עדשים ונקניק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 635 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-49 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצל, קורנית, של בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק בשר חזיר מבושל איטי עם עדשים: פלא שאריות, Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, ו חם חזיר וגבינה רול קופצים עם HORMEL ® NATURAL CHOICE® Deli Ham.

הוראות

1
בשר חזיר עם עצם חזיר: 
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
שים את עצם החזיר ואת כל חתיכות תועות של בשר חזיר לתוך סיר גדול, עבה תחתית לכסות עם המים.
מרכיבים שתצטרך
עצם חזירעצם חזיר
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הוסף את עלי המפרץ. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4
מוסיפים את שאר מרכיבי בשר החזיר ומבשלים לפחות עוד 30 דקות, רצוי עוד שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
5
מסננים את המניה חזיר דרך מסננת בסדר meshed ולהגדיר בקערה גדולה. לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני וכבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté במשך 2-3 דקות, ערבוב לעתים קרובות. אל תיתן לבצלים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה, ואז מוסיפים את העדשים ומערבבים לשלב. מבשלים את העדשים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1
מוסיפים 5 כוסות של בשר חזיר ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות רבה, אתה רוצה מרק בקושי להיות מבעבע, עד העדשים נעשים. זה יכול להיות קטן כמו 20 דקות, או כל עוד 1 שעה, תלוי בן כמה עדשים שלך. צפו כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2
בדוק וטעם את העדשים מעת לעת בזמן שהם מבשלים. אתה לא רוצה שהם יהיו רגשניים. כאשר הם נעשים, מסננים אותם מן המניה (להזמין את המניה לעשות מרק כמו מרק אפונה מפוצל או בשר חזיר מרק שעועית לבנה, או סתם עוד אצווה של עדשים אלה) במסננת רשת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
עדשיםעדשים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
גבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת ובצל ירוק פרוס, אופציונלי
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
לזרוק עם קצת יותר שמן זית ומגישים עם חתיכות קצוצות או פרוסות של בשר חזיר שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.