מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מעגבניות משומר יש 28 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מים, עגבניות פח, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו שזיף מתובל עשיר צ'אטני, עדשים מטוגנות, ו עדשים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור שלך כדי 170c / 150c מאוורר / 163° / גז סימן 3.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תתחיל עם הבצלים. קבל מחבת ovenproof גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל, שום, שמן זית כתית מעולה ו 2 כפות מים. כסה את המחבת ושים אותה על אש בינונית. זיעה במשך 7-10 דקות עד הבצל והשום רכים, הוספת 2 כף נוספת של מים אם הם מתחילים להתייבש. תוריד את המכסה.
תוסיף את מחית העגבניות. סובב את החום גבוה. מטגנים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות, צופה בזהירות, עד רסק עגבניות הוא השחמה קלות. כשזה מריח כמו עגבניות מיובשות, זה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
5
מוסיפים את היין והעדשים האדומים. מביאים לרתיחה ומרתיחים עד היין מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
עדשים
6
מוסיפים את העגבניות המשומשות, עלי המפרץ ואת המים 700ml. להרתיח במשך 5 דקות.
כסה את המחבת והכניס לתנור. לטגן את העדשים במשך 30 דקות. תוריד את המכסה. Braise במשך 30 דקות נוספות, ערבוב פעמיים, או עד העדשים רכים אבל עדיין מחזיק את צורתם.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
כאשר העדשים מבושלים, הנוזל צריך להיות עבה רק ברמה של עדשים. אם יש יותר מדי נוזלים, להרתיח במשך 1-2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח, סוכר ופלפל. לכסות את המחבת בחוזקה ולהשאיר לשבת במשך 10 דקות כדי לאפשר עדשים לספוג את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עדשים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום