עדשים מטוגנות עם בצל ותרד
עדשים מטוגנים עם בצל ותרד דורשים בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 376 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם בצל, תרד שטוף, עדשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. מתכונים דומים: עדשים מטוגנות ביין עם תרד ובצל פנינה אדום, עדשים מטוגנות עם בצל צ'יפוליני, ו Orecchiette עם עדשים, בצל, תרד.
הוראות
מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה בתנור הולנדי, וגזר חתוך וצלצלי שאלוט במשך 5 דקות.
מוסיפים יין ומגרדים את כל החתיכות שתקועות בתחתית הסיר.
מוסיפים עדשים ובצל לסיר יחד עם מרק, מלח, פלפל ותימין, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך לכסות בחוזקה. מבשלים במשך 35 דקות, ערבוב פעמיים, עד העדשים הם מכרז ונוזל הוא כמעט התאדה. מערבבים בחומץ ותרד, ומבשלים שנחשפו במשך 5 דקות נוספות, עד הנוזל מפחית מעט wilts תרד.
מפזרים פטה מתפורר ומגישים.