קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

עדשים ספרדיות

עדשים ספרדיות
עדשים ספרדיות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם שמן זית, עלי דפנה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), Cheat ' s Lils & Yestray Brown Rice Biryani (ft. Sunrice אורז ועדשים) + בגידה, ו עדשים ונקניק.

הוראות

1
שלב את העדשים, צ ' וריסו, ועלי המפרץ בסיר גדול עם 1 ליטר (1 ליטר) מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 35-40 דקות, או עד העדשים רכים.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
צ ' וריסוצ ' וריסו
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בינתיים, לחמם 1 כף של השמן במחבת על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיף את השום ומבשל במשך 23 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד שהתרכך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
הסר מהמחבת ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הלחם למחבת ומטגנים על אש בינונית עד להשחמה קלה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
שלב את הלחם והשום במעבד מזון ותהליך לייצר פירורים גסים. מתבלים במלח. תניח את הפירורים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
לחםלחם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מוסיף את השמן שנותר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיף את הבייקון ומבשל, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים 3 דקות יותר, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
10
מפזרים את הקמח ואת הפפריקה ומערבבים היטב. מערבבים את המניה ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 2 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
11
מסננים את העדשים וחוזרים לסיר. מערבבים את פירורי שום ותערובת הבייקון. לחמם, הוספת מים במידת הצורך כדי להרטיב את העדשים.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
שוםשום
בייקוןבייקון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
מעבירים למנה ומגישים חם.
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;