עדשים עם סלק קלוי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך שיני שום, כוסברה, עדשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עדשים עם סלק קלוי וגזר, עדשים עם סלק קלוי ולימון, ו מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות.שים על כמה כפפות גומי, עם מקלף ירקות, לקלף את הסלק. השתמשתי בסלק אדום וכתום שהיו בערך 3 אינץ ' מסביב.
חותכים כל סלק ל 4 אפילו רבעים. לעטוף 4-6 חתיכות מלבנים גדולים של רדיד אלומיניום, אבל מפזרים קצת מלח ושמן זית רק לפני איטום אותם בחוזקה. צולים אותם על מחבת בתנור במשך כ 45 דקות, או עד מזלג יכול בקלות לחדור את הסלק. לאחר התקררות, קוצצים כל סלק לקוביות קטנות ולא מושלמות. תניח בצד.