זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, טימין, עדשים חומות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוח פוג'י אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תנור תפוחים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו עדשים, תפוח ועטיפת תרנגול הודו, גלישת הודו עם תפוח וגבינה כחולה - 6 נקודות, ו עוטפת עדשים, טורקיה ואפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המניה, עדשים, סלרי, גזר, טימין, ומלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העדשים הם מכרז, על 30 דקות, בהתאם עדשים. (אם הם מתחילים להתייבש, להוסיף מים לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
עדשים
גזר
סלרי
מלאי
טימין
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להסיר ולהשליך את הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין
3
מסננים ומעבירים את התערובת לקערה; בואו להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מקפלים את העגבניות, התפוחים, מיץ לימון ושמן זית. מתבלים עם הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
פלפל
עגבנייה
תפוח
5
כדי להרכיב לעטוף, מניחים גיליון lavash 1 על משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
לחם לאוואש
עוטף
6
מורחים חלק מתערובת עדשים על הקצה הקרוב אליך, עוזב גבול 1 אינץ'. למעלה עם כמה פרוסות של טורקיה, אז כמה חסה.
מרכיבים שתצטרך
חסה
עדשים
מורחים
טורקיה כולה
7
מגלגלים את הלאוואש, חותכים לרוחב ומגישים. אם באמצעות טורטיות, להפיץ את העדשים במרכז, העליון עם טורקיה וחסה, לקפל את החלק התחתון, בצד שמאל, ואת הצד הימני לפני מתגלגל ממך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
עדשים
חסה
לחם לאוואש
מורחים
טורקיה כולה
גלול
1
זמן הבישול לעדשים יכול להשתנות, בהתאם לגילם ולמגוון שלהם, כך לטעום אותם בזמן שהם מבשלים ומוסיפים נוזלים לפי הצורך. מבשלים (לא להרתיח) כדי למנוע מהם להישבר מהר מדי.