עובש קוקוס-דובדבן מתובל
עובש קוקוס-דובדבן מתובל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 386 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-40 דקות. נסו עובש חמוציות-כתום מתובל, עובש שקדים-דובדבן, ו עובש דובדבן בינג שכבתי (מתכונים דומים).
הוראות
להפשיר דובדבנים, הזמנת מיץ (כ 2 כפות.).
מפזרים ג ' לטין מעל 1 כוס חלב קוקוס בקערה בינונית.
בינתיים, להביא סוכר, הבא 2 מרכיבים, הל( אם תרצה), הנותרים 3 כוסות חלב קוקוס לרתיחה בסיר מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא כל הזמן.
יוצקים תערובת קוקוס חם על תערובת ג ' לטין. מערבבים עד מתמוסס ג ' לטין. מערבבים במיץ דובדבן שמור.
משמנים קלות עובש ג ' לטין 6 כוסות עם ספריי בישול; מניחים דובדבנים בשכבה אחת בתחתית עובש.
יוצקים מספיק תערובת ג ' לטין על דובדבנים כדי לכסות באמצע הדרך. צ ' יל 20 עד 30 דקות או עד שנקבע מעט. (
בואו נשאר תערובת ג ' לטין לעמוד בטמפרטורת החדר.)
לאט לאט לשפוך מספיק תערובת ג ' לטין הנותרים לתוך עובש רק כדי לכסות דובדבנים. צ ' יל 20 עד 30 דקות או עד שנקבע מעט.
לאט לאט לשפוך תערובת ג ' לטין הנותרים לתוך עובש, וצינה 6 שעות או עד המשרד.
בעדינות להפעיל סכין קטנה סביב הקצה החיצוני של עובש לשבור חותם. לטבול בתחתית עובש במים חמים במשך כ -10 שניות. Unmold על צלחת הגשה.
* ניתן להחליף דובדבנים טריים. להשמיט מיץ דובדבנים בשלב
הערה: בדקנו עם חלב קוקוס במטבח תאילנדי.