עוגה לבנה ללא גלוטן
עוגה לבנה ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 702 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלב, עמילן תפוחי אדמה, חלבונים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגה לבנה ללא גלוטן עם קרם חמאת מרנג איטלקי, עוגת ספל קוקוס, שוקולד לבן ופקאן-דל פחמימות / ללא גלוטן, ו עוגת קלמנטין חמוציות ללא גלוטן עם גנאש שוקולד לבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
הנח נייר קלף משומן לשתי תבניות עוגה בגודל 9 אינץ'.
מקציפים יחד את תערובת הקמח, הפסיליום, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
ערבוב החומרים הרטובים: מערבבים יחד את החלב והווניל.
שים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד. מערבבים את החמאה עד שהיא מתפשטת בקערה.
מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד שהסוכר נעלם לחלוטין בחמאה והגיע שמנת.
גימור הבלילה: כשמיקסר המעמד פועל על נמוך, מוסיפים 1/3 מהחומרים היבשים. כשאין קמח גלוי, מוסיפים 1/2 מהחלב. חזור, מסתיים עם האחרון של החומרים היבשים. בזהירות, לגרד את הבלילה עוגה לתוך קערה גדולה.
מקציפים את החלבונים: מנקים את קערת מערבל המעמד ומייבשים אותה היטב.
מוסיפים את החלבונים. הפעל את מערבל המעמד, כשהמצורף פועל.
מוסיפים את קרם האבנית לחלבונים.
תנו למיקסר המעמד לרוץ עד שחלבוני הביצה הופכים לבנים ומתחילים להסמיך.
יוצקים פנימה את הסוכר וממשיכים להקציף את החלבונים עד שהגיעו לשיאים רכים.
יוצקים 1/3 מחלבוני הביצה לבלילת העוגה. לאט לאט, במשיכות בטוחות, השתמשו במרית גומי כדי לקפל את החלבונים לבלילת העוגה. כאשר אין סימן גלוי של חלבונים ביצה שמאל, יוצקים עוד 1/3 של חלבונים ביצה. המשך לעשות זאת עד שבלילת העוגה תפוחה ומוגברת בנפח. מערבבים את האחרון ומפסיקים לערבב.
יוצקים את בלילת העוגה באופן שווה ל -2 תבניות העוגה. החלק אותם לתנור ואפה עד שלחלק העליון של העוגות יש מעט נענוע אתלטי, וקיסם המוחדר לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
אפשר לעוגות להתקרר במחבת. העבירו סכין חמאה סביב שולי תבניות העוגה כדי לשחרר את העוגה. בזהירות, להפוך את העוגות על המדפים קירור.
יוצקים את כל הקמחים לכלי גדול. (חנויות לאספקת מסעדות מוכרות מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים למטרה זו היטב. אתה יכול גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק עד שכל הקמחים הפכו לצבע אחד.