קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה לבנה ללא גלוטן

עוגה לבנה ללא גלוטן
עוגה לבנה ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 702 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלב, עמילן תפוחי אדמה, חלבונים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגה לבנה ללא גלוטן עם קרם חמאת מרנג איטלקי, עוגת ספל קוקוס, שוקולד לבן ופקאן-דל פחמימות / ללא גלוטן, ו עוגת קלמנטין חמוציות ללא גלוטן עם גנאש שוקולד לבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
הנח נייר קלף משומן לשתי תבניות עוגה בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
1
מקציפים יחד את תערובת הקמח, הפסיליום, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
תערובת קמחתערובת קמח
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
ערבוב החומרים הרטובים: מערבבים יחד את החלב והווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
1
שים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד. מערבבים את החמאה עד שהיא מתפשטת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד שהסוכר נעלם לחלוטין בחמאה והגיע שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
גימור הבלילה: כשמיקסר המעמד פועל על נמוך, מוסיפים 1/3 מהחומרים היבשים. כשאין קמח גלוי, מוסיפים 1/2 מהחלב. חזור, מסתיים עם האחרון של החומרים היבשים. בזהירות, לגרד את הבלילה עוגה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מקציפים את החלבונים: מנקים את קערת מערבל המעמד ומייבשים אותה היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את החלבונים. הפעל את מערבל המעמד, כשהמצורף פועל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים את קרם האבנית לחלבונים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
8
תנו למיקסר המעמד לרוץ עד שחלבוני הביצה הופכים לבנים ומתחילים להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
9
יוצקים פנימה את הסוכר וממשיכים להקציף את החלבונים עד שהגיעו לשיאים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
יוצקים 1/3 מחלבוני הביצה לבלילת העוגה. לאט לאט, במשיכות בטוחות, השתמשו במרית גומי כדי לקפל את החלבונים לבלילת העוגה. כאשר אין סימן גלוי של חלבונים ביצה שמאל, יוצקים עוד 1/3 של חלבונים ביצה. המשך לעשות זאת עד שבלילת העוגה תפוחה ומוגברת בנפח. מערבבים את האחרון ומפסיקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
יוצקים את בלילת העוגה באופן שווה ל -2 תבניות העוגה. החלק אותם לתנור ואפה עד שלחלק העליון של העוגות יש מעט נענוע אתלטי, וקיסם המוחדר לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
אפשר לעוגות להתקרר במחבת. העבירו סכין חמאה סביב שולי תבניות העוגה כדי לשחרר את העוגה. בזהירות, להפוך את העוגות על המדפים קירור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3
יוצקים את כל הקמחים לכלי גדול. (חנויות לאספקת מסעדות מוכרות מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים למטרה זו היטב. אתה יכול גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק עד שכל הקמחים הפכו לצבע אחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס