קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה לבנה ללא גלוטן

עוגה לבנה ללא גלוטן
עוגה לבנה ללא גלוטן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 10 מנות עם 702 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלב, עמילן תפוחי אדמה, חלבונים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגה לבנה ללא גלוטן עם קרם חמאת מרנג איטלקי, עוגת ספל קוקוס, שוקולד לבן ופקאן-דל פחמימות / ללא גלוטן, ו עוגת קלמנטין חמוציות ללא גלוטן עם גנאש שוקולד לבן עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
הנח נייר קלף משומן לשתי תבניות עוגה בגודל 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1
מקציפים יחד את תערובת הקמח, הפסיליום, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
תערובת קמחתערובת קמח
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
ערבוב החומרים הרטובים: מערבבים יחד את החלב והווניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1
שים את החמאה לתוך קערה של מערבל לעמוד. מערבבים את החמאה עד שהיא מתפשטת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מערבבים את החמאה והסוכר יחד עד שהסוכר נעלם לחלוטין בחמאה והגיע שמנת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
גימור הבלילה: כשמיקסר המעמד פועל על נמוך, מוסיפים 1/3 מהחומרים היבשים. כשאין קמח גלוי, מוסיפים 1/2 מהחלב. חזור, מסתיים עם האחרון של החומרים היבשים. בזהירות, לגרד את הבלילה עוגה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים את החלבונים: מנקים את קערת מערבל המעמד ומייבשים אותה היטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את החלבונים. הפעל את מערבל המעמד, כשהמצורף פועל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את קרם האבנית לחלבונים.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
תנו למיקסר המעמד לרוץ עד שחלבוני הביצה הופכים לבנים ומתחילים להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
9
יוצקים פנימה את הסוכר וממשיכים להקציף את החלבונים עד שהגיעו לשיאים רכים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
יוצקים 1/3 מחלבוני הביצה לבלילת העוגה. לאט לאט, במשיכות בטוחות, השתמשו במרית גומי כדי לקפל את החלבונים לבלילת העוגה. כאשר אין סימן גלוי של חלבונים ביצה שמאל, יוצקים עוד 1/3 של חלבונים ביצה. המשך לעשות זאת עד שבלילת העוגה תפוחה ומוגברת בנפח. מערבבים את האחרון ומפסיקים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
יוצקים את בלילת העוגה באופן שווה ל -2 תבניות העוגה. החלק אותם לתנור ואפה עד שלחלק העליון של העוגות יש מעט נענוע אתלטי, וקיסם המוחדר לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
אפשר לעוגות להתקרר במחבת. העבירו סכין חמאה סביב שולי תבניות העוגה כדי לשחרר את העוגה. בזהירות, להפוך את העוגות על המדפים קירור.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את כל הקמחים לכלי גדול. (חנויות לאספקת מסעדות מוכרות מיכלי פלסטיק גדולים שמתאימים למטרה זו היטב. אתה יכול גם להשתמש בצנצנת זכוכית גדולה.) לנער ולנער ולנער חזק עד שכל הקמחים הפכו לצבע אחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס