עוגה מתובלת עם שקדים ותפוזים מקורמלים
עוגה מתובלת עם שקדים ותפוזים מקורמלים דורשת בערך 1 שעה ו 12 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 666 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. אם יש לך מיץ תפוזים, יוגורט וניל, תערובת עוגת תבלינים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו רומיין עם תפוזים ושקדים, עוגת רום מתובלת עם אגסים מקורמלים, ו תפוזי דם, תמרים, פרמזן ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. מעייל קל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עם ספריי בישול. תניח בצד.
כדי להפוך את העוגה, בקערת ערבוב גדולה, לשלב תערובת עוגה, יוגורט וביצים. הכה עם מערבל חשמלי על מהירות נמוכה במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים של קערה והכה במהירות בינונית במשך 2 דקות. הופכים את הבלילה למחבתות מוכנות ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות או עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא נקי. עוגות מגניב מחבתות במשך 10 דקות ולאחר מכן להפעיל על מדפי חוט להתקרר לחלוטין.
חותכים שכבה דקה מהחלק העליון של כל עוגה כדי להפוך את הרמה.
כדי להפוך את התפוזים מקורמלים, במחבת גדולה, לשלב מיץ תפוזים, סוכר וקינמון. מביאים תערובת לרתיחה במשך 5 דקות.
מוסיפים פרוסות תפוז וממשיכים להרתיח במשך 5 דקות נוספות. עם מלקחיים, להסיר בזהירות תפוזים קרמל ומניחים על נייר שעווה להתקרר.
עבור ציפוי הגבינה: בקערה קטנה, לשלב ציפוי גבינת שמנת, תמצית קינמון וקינמון.
כדי להרכיב: עוגת פרוסט עם שכבה דקה של ציפוי בין שכבות בצד החיצוני. בעדינות לחץ קלוי פרוס שקדים על צד של עוגה. סדר פרוסות תפוז מקורמל על גבי עוגה.