עוגות אגוזי מייפל
עוגות אגוזי מייפל הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 19 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סירופ מייפל, תמצית וניל, ביצה וחופן של מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-27 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 32% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות אגוזי מייפל , לחם בננה אגוזי מייפל עם זיגוג מייפל ועוגות לירות דבש-אגוז .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית של 12 כוסות מאפינס בציפוי נייר.
בקערה גדולה מודדים 2 כוסות תערובת אפייה ומניחים בצד.
בקערה בינונית, טורפים יחד את הביצה, סירופ המייפל, השמנת הכבדה והוניל.
מוסיפים את החומרים הרטובים לתערובת האפייה ומקציפים עד שהם נטמעים היטב אך לא מעורבבים יתר על המידה, כדקה אחת. מערבבים בעדינות את אגוזי המלך הקצוצים. בעזרת כף גלידה ממלאים את תבניות המאפינס כ-2/3.
אופים עד להזהבה וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, כ-10 עד 12 דקות. מצננים כדקה לפני שמוציאים את העוגות מהתבנית ומצננים לחלוטין על רשת.
זיגוג: מערבבים יחד את הסוכר של הקונדיטורים, תבלין פאי הדלעת, סירופ מייפל ושמנת כבדה בקערה בינונית.
מקציפים את התערובת באיטיות עד שהיא הופכת לתערובת סמיכה אך ניתנת לשפוך, מוסיפים עוד שמנת כבדה לפי הצורך. טובלים את העוגות בקערת הציפוי לציפוי החלק העליון, ומעטרים כל אחת בחצי אגוז מלך. מסדרים אותם על צלחת הגשה ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגה עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "