עוגות אורז פריכות
, המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 18 מנות עם 397 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם מרשמלו, ציפוי ממתקים בטעם שוקולד, זילוף צבעוני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגות אורז פריכות טונה פיקנטיות, צד שטוף שמש עד חשיש סלק עם עוגות אורז פריכות, ו סטייק קולב פלפל עם עוגות אורז פריכות מ ' טרמה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלות 2 (12 כוסות) מחבתות מאפינס.
ממיסים את החמאה בסיר גדול, על אש בינונית.
מוסיפים את המרשמלו ומערבבים כל הזמן עד להמסה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את חמאת הבוטנים והווניל.
מוסיפים את הדגנים ו -2 בקבוקי הזילוף תוך ערבוב עד לאיחוד. בעזרת ידיים משומנות, לחץ את התערובת לתוך המחבתות המוכנות, תערובת הרכבה לצורת קאפקייק. הכנס מקל עץ פופ קרח ולתת מגניב במשך שעה 1.
מוציאים את עוגות האורז מהמחבתות.
בקערה בינונית שלבו את ציפוי הממתקים וקיצור הירקות. מיקרוגל בגובה, במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל אחד, עד שהשוקולד נמס וחלק, בערך 2 דקות זמן כולל.
טובלים את צמרות עוגות האורז בשוקולד המומס. מפזרים מיד את שאריות הזילוף ומגישים.