עוגות אספרסו שוקולד מותכות
עוגות אספרסו שוקולד מותכות עשויות להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 668 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. אם יש לכם שוקולד מריר, קינמון טחון, גלידת ונילן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגת לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו, עוגות אמריקאיות-עוגות שוקולד מותכות, ו עוגות שוקולד מותכות.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. תחתית גריז וצדדים של 6 (6-עוז) כוסות פודינג עם חמאה; מפזרים קקאו.
מקום על מחבת 15x10x1 אינץ'.
בסיר 2 ליטר, להמס שוקולד ו 3/4 כוס חמאה על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים באבקת אספרסו, וניל וקינמון.
בקערה גדולה, להכות ביצים ואבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה, קערת גירוד מדי פעם, עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד, להכות על מהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף בהדרגה תערובת ביסקוויק, להכות עד מעורבב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות פודינג.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הצדדים נקבעים והמרכזים עדיין רכים (צמרות יהיו נפוחות מעט סדוק).
מגישים בכוסות, או unmold לפני ההגשה, להפעיל סכין קטנה או מרית מתכת לאורך הצדדים של עוגות כדי לשחרר. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על כל כוס; להפוך צלחת כוס מעל ולהסיר כוס.
מפזרים אבקת סוכר נוספת, אם תרצה בכך.