תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות בננה שוקולד. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 808 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", שוקולד צ'יפס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגות בייבי מקלחת: עוגות בננה שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים Macadamia, ו עוגות בננה טבולות שוקולד עם קרם חמאה בננה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 24 לינרים cupcake בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
בישול פולנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
למדוד את כל החומרים במדויק. להביא את כל החומרים לטמפרטורת החדר.
3
מניחים את החמאה בקערת הערבוב. עם מצורף ההנעה, להכות את החמאה לאט עד שהוא חלק ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הסוכר החום; שמנת התערובת במהירות בינונית עד התערובת היא קלה ורכה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Duds
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. לאחר כל תוספת, להכות עד הביצים משולבים לפני הוספת יותר. לאחר הביצים משולבים באופן מלא, לערבב עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
6
בינתיים, לנפות את קמח העוגה, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה ואגוז מוסקט יחד. הקפד לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח אפילו ערבוב. לאחר מכן מוסיפים רבע ממרכיבים יבשים מנופים לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
קמח עוגה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מערבבים רק עד מעורבב.
8
מערבבים את החלב ואת מחית בננה.
מרכיבים שתצטרך
מחית בננה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
הוסף כשליש מהנוזלים.
10
מערבבים רק עד מעורבב ב. חזור עד שכל החומרים משולבים.
11
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלא עם הבלילה ואופים עד הזהב ואפה דרך, על 35 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
חותכים את המרכז מתוך כל קאפקייק ולמלא עם בננה צרפתית חמאה. טובלים את החלק העליון של הקאפקייק בשוקולד גנאש. בנדיבות פרוסט העליון של כל קאפקייק עם ציפוי קרם חמאה מקצפת איטלקית מרנג.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביות
עוגת פאונד חמוציות
רצועת קליפת לימון
2
מערבבים את הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר. ממיסים את הסוכר. מרתיחים עד שהוא מגיע 240 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בעוד הסירופ רותח, להמר על החלמונים עם מיקסר חשמלי עם שוט תיל עד עבה ואור.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, יוצקים אותו לאט מאוד לתוך החלמונים מוכים תוך הצלפה כל הזמן. המשך להכות עד התערובת היא קרירה לחלוטין החלמונים הם עבים מאוד ואור.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מקציפים בחמאה קצת בכל פעם, מוסיפים אותה באותה מהירות שהיא נספגת בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מקציפים את מחית הוניל והבננה. אם הדובדבן רך מדי, לקרר עד שהוא חזק מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות פרוסות Necco
סוכריות ג'לי תפוזים
7
שים את שבבי השוקולד בקערה חסינת חום. בסיר, מחממים את השמנת הכבדה לרתיחה. לאחר הרתיחה הוא הגיע, לשפוך מעל שבבי שוקולד. באמצעות מקצף, שוט עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
שלב 1 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר. מרתיחים כדי להגיע 230 מעלות F. להשאיר אותו לבד. מבשלים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
בעוד הסירופ רותח, באמצעות מצורף שוט, להתחיל להכות את החלבונים ביצה שמנת טרטר בקערת ערבוב. לאחר הפסגות מתחילות להיווצר, להוסיף את הסוכר 1/4 כוס הנותרים כדי להפוך את הפסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, לאט לשפוך אותו לתוך חלבוני ביצה מוכים תוך הצלפה כל הזמן עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר. הכה על גבוה עד מגניב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הפוך למהירות בינונית-נמוכה והוסף את החמאה בצדדים וגרד. הפוך לגבוה והכה עד שיש לך מרקם חלק.