קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגות בננה שוקולד

עוגות בננה שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות בננה שוקולד. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 808 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", שוקולד צ'יפס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגות בייבי מקלחת: עוגות בננה שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים Macadamia, ו עוגות בננה טבולות שוקולד עם קרם חמאה בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 24 לינרים cupcake בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
בישול פולנטהבישול פולנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
למדוד את כל החומרים במדויק. להביא את כל החומרים לטמפרטורת החדר.
3
מניחים את החמאה בקערת הערבוב. עם מצורף ההנעה, להכות את החמאה לאט עד שהוא חלק ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הסוכר החום; שמנת התערובת במהירות בינונית עד התערובת היא קלה ורכה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. לאחר כל תוספת, להכות עד הביצים משולבים לפני הוספת יותר. לאחר הביצים משולבים באופן מלא, לערבב עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
בינתיים, לנפות את קמח העוגה, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה ואגוז מוסקט יחד. הקפד לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח אפילו ערבוב. לאחר מכן מוסיפים רבע ממרכיבים יבשים מנופים לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח עוגהקמח עוגה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מערבבים רק עד מעורבב.
8
מערבבים את החלב ואת מחית בננה.
מרכיבים שתצטרך
מחית בננהמחית בננה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
9
הוסף כשליש מהנוזלים.
10
מערבבים רק עד מעורבב ב. חזור עד שכל החומרים משולבים.
11
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלא עם הבלילה ואופים עד הזהב ואפה דרך, על 35 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
חותכים את המרכז מתוך כל קאפקייק ולמלא עם בננה צרפתית חמאה. טובלים את החלק העליון של הקאפקייק בשוקולד גנאש. בנדיבות פרוסט העליון של כל קאפקייק עם ציפוי קרם חמאה מקצפת איטלקית מרנג.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
מערבבים את הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר. ממיסים את הסוכר. מרתיחים עד שהוא מגיע 240 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בעוד הסירופ רותח, להמר על החלמונים עם מיקסר חשמלי עם שוט תיל עד עבה ואור.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, יוצקים אותו לאט מאוד לתוך החלמונים מוכים תוך הצלפה כל הזמן. המשך להכות עד התערובת היא קרירה לחלוטין החלמונים הם עבים מאוד ואור.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מקציפים בחמאה קצת בכל פעם, מוסיפים אותה באותה מהירות שהיא נספגת בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6
מקציפים את מחית הוניל והבננה. אם הדובדבן רך מדי, לקרר עד שהוא חזק מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
7
שים את שבבי השוקולד בקערה חסינת חום. בסיר, מחממים את השמנת הכבדה לרתיחה. לאחר הרתיחה הוא הגיע, לשפוך מעל שבבי שוקולד. באמצעות מקצף, שוט עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
שלב 1 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר. מרתיחים כדי להגיע 230 מעלות F. להשאיר אותו לבד. מבשלים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
בעוד הסירופ רותח, באמצעות מצורף שוט, להתחיל להכות את החלבונים ביצה שמנת טרטר בקערת ערבוב. לאחר הפסגות מתחילות להיווצר, להוסיף את הסוכר 1/4 כוס הנותרים כדי להפוך את הפסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, לאט לשפוך אותו לתוך חלבוני ביצה מוכים תוך הצלפה כל הזמן עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר. הכה על גבוה עד מגניב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הפוך למהירות בינונית-נמוכה והוסף את החמאה בצדדים וגרד. הפוך לגבוה והכה עד שיש לך מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12
מוסיפים את הוניל והשוקולד גנאש.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובש1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1בננה בשלה, מחיתבננה בשלה, מחית5בננות מחית בשלותבננות מחית בשלות8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds3מקלות1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון3מקלות1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון4מקלותחמאה, קוביותחמאה, קוביות8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוקולד גנאששוקולד גנאש454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה1חתיכות טופי הית' ברחלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים3חלמוניםחלמונים6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house