קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגות בננה שוקולד

עוגות בננה שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגות בננה שוקולד. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 808 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", שוקולד צ'יפס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגות בייבי מקלחת: עוגות בננה שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים Macadamia, ו עוגות בננה טבולות שוקולד עם קרם חמאה בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו עוגה או מחבת מאפין עם 24 לינרים cupcake בגודל רגיל.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
למדוד את כל החומרים במדויק. להביא את כל החומרים לטמפרטורת החדר.
3
מניחים את החמאה בקערת הערבוב. עם מצורף ההנעה, להכות את החמאה לאט עד שהוא חלק ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיפים את הסוכר החום; שמנת התערובת במהירות בינונית עד התערובת היא קלה ורכה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
הוסף את הביצים אחד בכל פעם. לאחר כל תוספת, להכות עד הביצים משולבים לפני הוספת יותר. לאחר הביצים משולבים באופן מלא, לערבב עד אור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
בינתיים, לנפות את קמח העוגה, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה ואגוז מוסקט יחד. הקפד לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח אפילו ערבוב. לאחר מכן מוסיפים רבע ממרכיבים יבשים מנופים לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח עוגהקמח עוגה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים רק עד מעורבב.
8
מערבבים את החלב ואת מחית בננה.
מרכיבים שתצטרך
מחית בננהמחית בננה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
הוסף כשליש מהנוזלים.
10
מערבבים רק עד מעורבב ב. חזור עד שכל החומרים משולבים.
11
ממלאים את ספינות הקאפקייקס חצי מלא עם הבלילה ואופים עד הזהב ואפה דרך, על 35 דקות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
חותכים את המרכז מתוך כל קאפקייק ולמלא עם בננה צרפתית חמאה. טובלים את החלק העליון של הקאפקייק בשוקולד גנאש. בנדיבות פרוסט העליון של כל קאפקייק עם ציפוי קרם חמאה מקצפת איטלקית מרנג.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
מערבבים את הסוכר ו 1/4 כוס מים בסיר. ממיסים את הסוכר. מרתיחים עד שהוא מגיע 240 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בעוד הסירופ רותח, להמר על החלמונים עם מיקסר חשמלי עם שוט תיל עד עבה ואור.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, יוצקים אותו לאט מאוד לתוך החלמונים מוכים תוך הצלפה כל הזמן. המשך להכות עד התערובת היא קרירה לחלוטין החלמונים הם עבים מאוד ואור.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מקציפים בחמאה קצת בכל פעם, מוסיפים אותה באותה מהירות שהיא נספגת בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
מקציפים את מחית הוניל והבננה. אם הדובדבן רך מדי, לקרר עד שהוא חזק מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
7
שים את שבבי השוקולד בקערה חסינת חום. בסיר, מחממים את השמנת הכבדה לרתיחה. לאחר הרתיחה הוא הגיע, לשפוך מעל שבבי שוקולד. באמצעות מקצף, שוט עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
שלב 1 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים בסיר. מרתיחים כדי להגיע 230 מעלות F. להשאיר אותו לבד. מבשלים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
בעוד הסירופ רותח, באמצעות מצורף שוט, להתחיל להכות את החלבונים ביצה שמנת טרטר בקערת ערבוב. לאחר הפסגות מתחילות להיווצר, להוסיף את הסוכר 1/4 כוס הנותרים כדי להפוך את הפסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
10
כאשר הסירופ מגיע לטמפרטורה, לאט לשפוך אותו לתוך חלבוני ביצה מוכים תוך הצלפה כל הזמן עם המיקסר במהירות הנמוכה ביותר. הכה על גבוה עד מגניב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הפוך למהירות בינונית-נמוכה והוסף את החמאה בצדדים וגרד. הפוך לגבוה והכה עד שיש לך מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12
מוסיפים את הוניל והשוקולד גנאש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1בננה בשלה, מחיתבננה בשלה, מחית5בננות מחית בשלותבננות מחית בשלות8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף3מקלות2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי3מקלות2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי4מקלותחמאה, קוביותחמאה, קוביות8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוקולד גנאששוקולד גנאש454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%1חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי3חלמוניםחלמונים6קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)