קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות בצורת דגים

עוגות בצורת דגים
ניתן להכין את המתכון לעוגות בצורת דג תוך שעה ו-30 דקות בערך. תמורת 84 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 346 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו קוקוס, לימון, תערובת עוגת לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגות בצורת לב (בית קטן), מתאבן בצורת דגים תוצרת בית, ועוגות דגים וכדורי דגים של נעמי דוגויד.

הוראות

1
מכינים את בלילת העוגה לפי הוראות האריזה, מחליפים 1/2 כוס מים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל נוזלי אדום, צהוב, ירוק וכחולצבע מאכל נוזלי אדום, צהוב, ירוק וכחול
9 פרוסות לימון טרי9 פרוסות לימון טרי
2
מוסיפים 1 כפית קליפת לימון ומחלצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות קליפת לימון מגוררת, מחולקת2 כפיות קליפת לימון מגוררת, מחולקת
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
3
יוצקים את הבלילה לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים ב-350 מעלות למשך 28-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מכינים פודינג לפי הוראות האריזה; להוסיף את שאר קליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
6
חותכים עוגות לדגים גדולים וקטנים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
חותכים כל דג לשניים אופקית; מורחים פודינג על השכבות התחתונות ומחליפים את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מניחים דגים על מגש גדול או קרש מכוסה (בערך 16 אינץ' x 22 אינץ')
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
שלבו את התוספת המוקצפת וסוכר הקונדיטורים; מניחים כף 1 בצד. השתמש בציפוי הנותר כדי להקפיא את החלק העליון והצדדים של כל דג.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך 1-1/2 כוסות)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
על כל דג גדול, הניחו שלוש טיפות נפרדות של צבע מאכל אדום בשליש העליון, שלוש טיפות צהוב בשליש האמצעי ושלוש טיפות ירוק בשליש התחתון. החל מהקצה העליון של הדג, השתמש בקצה הכף כדי ליצור קשקשים ולמזג צבעים לכדי ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
לעיניים, צור 1-in. סגלגל על כל דג גדול עם ציפוי שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מניחים שעועית ג'לי במרכז הסגלגל.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
13
עבור דגים קטנים, מערבבים צבע אחד של צבע מאכל לתוך ציפוי כדי ליצור דגים בצבע אחיד.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
חותכים ארבע פרוסות לימון לשניים; מניחים שני חצאים במרכז כל דג גדול לסנפירים. דחוף קצוות מעוגלים של פרוסה אחת לחלק האחורי של דגים קטנים לקבלת זנבות.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
15
חותכים את הפרוסות הנותרות לרבעים; מניחים אחד או שניים בתחתית כל דג גדול לסנפירים ושתי פרוסות בכל צד של דג קטן לסנפירים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
16
מניחים קוקוס בשקית ניילון, מפזרים 3-4 טיפות צבע מאכל כחול לתוך השקית ומנערים עד לפיזור אחיד של הצבע.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון כחולצבע מזון כחול
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
17
מפזרים קוקוס מסביב לדג כדי להידמות למים. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.