עוגות ג'ינג'ר בודדות עם רוטב משמש דביק
מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אספרסו מיידית, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות לבה שוקולד בודדות עם רוטב קרמל, עוגות בטטה בייבי עם רוטב קרמל פקאן דביק, ו עוגות פודינג לימון עם רוטב משמש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים משמשים וג ' ינג ' ר בקערה קטנה.
יוצקים מספיק מים רותחים על רק כדי לכסות; לרכך 10 דקות.
ניקוז; מתייבש טפיחה עם מגבות נייר.
מערבבים סוכר, 3 כפות מים, וסירופ תירס במחבת בינונית כבדה. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת מדי פעם, על 10 דקות.
מערבבים בחמאה, משמשים, וג ' ינג ' ר.
להוסיף שמנת וניל. מערבבים על אש נמוכה עד חתיכות קרמל להתמוסס ורוטב הוא חלק. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.)
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9 מיני-Bundt תבניות עם תרסיס nonstick; בנדיבות חמאה אותן תבניות. לנפות קמח, ג ' ינג ' ר הקרקע, סודה לשתיה, ו allspice לתוך קערה בינונית.
שלב 1 כוס מים חמים ואבקת אספרסו בקערה קטנה ומערבבים להתמוסס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב. מקציפים במולסה, ואז ביצים וג ' ינג ' ר טרי. הכה בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת אספרסו ב 2 תוספות. לחלק בין 9 תבניות מוכנות.
אופים עוגות עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 20 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות; להפוך על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 350°f תנור 8 דקות.)
מגישים עוגות ג ' ינג ' ר חם עם רוטב משמש חם.