קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות ג'ינג'ר בודדות עם רוטב משמש דביק

עוגות ג'ינג'ר בודדות עם רוטב משמש דביק
מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אספרסו מיידית, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות לבה שוקולד בודדות עם רוטב קרמל, עוגות בטטה בייבי עם רוטב קרמל פקאן דביק, ו עוגות פודינג לימון עם רוטב משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים משמשים וג ' ינג ' ר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים מספיק מים רותחים על רק כדי לכסות; לרכך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
ניקוז; מתייבש טפיחה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מערבבים סוכר, 3 כפות מים, וסירופ תירס במחבת בינונית כבדה. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
מערבבים בחמאה, משמשים, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
7
להוסיף שמנת וניל. מערבבים על אש נמוכה עד חתיכות קרמל להתמוסס ורוטב הוא חלק. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמלסיביות קרמל
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9 מיני-Bundt תבניות עם תרסיס nonstick; בנדיבות חמאה אותן תבניות. לנפות קמח, ג ' ינג ' ר הקרקע, סודה לשתיה, ו allspice לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב 1 כוס מים חמים ואבקת אספרסו בקערה קטנה ומערבבים להתמוסס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב. מקציפים במולסה, ואז ביצים וג ' ינג ' ר טרי. הכה בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת אספרסו ב 2 תוספות. לחלק בין 9 תבניות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מפזרים 2 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
אופים עוגות עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 20 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות; להפוך על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 350°f תנור 8 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מגישים עוגות ג ' ינג ' ר חם עם רוטב משמש חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה