מנה אחת מכילה 590 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך אבקת אספרסו מיידית, ביצים, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות לבה שוקולד בודדות עם רוטב קרמל, עוגות בטטה בייבי עם רוטב קרמל פקאן דביק, ו עוגות פודינג לימון עם רוטב משמש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים משמשים וג ' ינג ' ר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מספיק מים רותחים על רק כדי לכסות; לרכך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
ניקוז; מתייבש טפיחה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מערבבים סוכר, 3 כפות מים, וסירופ תירס במחבת בינונית כבדה. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום; להרתיח עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, צחצוח למטה הצדדים עם מברשת מאפה רטוב מחבת מתערבלת מדי פעם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום.
6
מערבבים בחמאה, משמשים, וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
7
להוסיף שמנת וניל. מערבבים על אש נמוכה עד חתיכות קרמל להתמוסס ורוטב הוא חלק. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
סיביות קרמל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
מחממים תנור ל 350°f. ספריי 9 מיני-Bundt תבניות עם תרסיס nonstick; בנדיבות חמאה אותן תבניות. לנפות קמח, ג ' ינג ' ר הקרקע, סודה לשתיה, ו allspice לתוך קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב 1 כוס מים חמים ואבקת אספרסו בקערה קטנה ומערבבים להתמוסס. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום וחמאה בקערה גדולה עד מעורבב. מקציפים במולסה, ואז ביצים וג ' ינג ' ר טרי. הכה בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת אספרסו ב 2 תוספות. לחלק בין 9 תבניות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
ג ' ינג ' ר טרי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים 2 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
אופים עוגות עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 20 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות; להפוך על תבנית אפייה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר. לחמם מחדש ב 350°f תנור 8 דקות.)