עוגות גנאש שוקולד
קאפקייקס גנאש שוקולד עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 48 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, תמצית ונילן, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 32%. נסו גילברט גנאש-קאפקייקס מטוגנים: קאפקייקס זלצר שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה ובננה מקורמלת, עוגות גנאש שוקולד, ו עוגות גנאש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
קו מחבתות מאפינס עם 12 ספינות נייר. מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
קרם את החמאה והסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד אור ורך.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם.
מערבבים פנימה את סירופ השוקולד והווניל.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד. אל תנצח יתר על המידה, אחרת הקאפקייקס יהיו קשים.
גורפים את הבלילה לכוסות המאפינס ואופים 30 דקות, או עד שרק מתייצבים באמצע. אל תאפו יתר על המידה!
תנו לקאפקייקס להתקרר היטב בתבנית.
לגנאש, מבשלים את השמנת הכבדה, השוקולד צ ' יפס והקפה הנמס בחלקו העליון של דוד כפול מעל מים רותחים עד לקבלת תערובת חלקה וחמה, תוך ערבוב מדי פעם.
טובלים את החלק העליון של כל קאפקייק בגנאש. מקשטים בסיגליות מסוכרות, אם רוצים. אין לקרר.