עוגות דבש משמש-סובין
אם יש לכם חמאה, דבש, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות דבש משמש סובין, עוגת משמש אגוזי לוז סובין, ו מאפינס סובין משמש ללא שומן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן; מקום על אש גבוהה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד משמשים הם שמנמנים.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים היטב קמח, סובין, סודה לשתייה ומלח בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים סוכר חום ואת 4 החומרים הבאים (דרך ביצה לבן) בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת סוכר לתערובת קמח, ערבוב רק עד בשילוב. בעדינות לקפל בתערובת משמש.
כפית 1/2 גביע הבלילה לתוך כל 7 (6-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול.
מניחים ramekins על מחבת ג ' לי רול.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.